Mit jelentenek a horpadások a kocsidon? Autómágia és szerencsejelképek...
hirdetés
Címlap / Kütyü és tudomány / Mit jelentenek a horpadások a kocsidon? Autómágia és szerencsejelképek - válassz sajátot!

Mit jelentenek a horpadások a kocsidon? Autómágia és szerencsejelképek - válassz sajátot!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-12-02

Az ősi Görögországban, Rómában éppen úgy, mint a mai Indiában, az emberek apró áldozatokkal, varázslatokkal biztosították és biztosítják, hogy útjuk nyugodt, utazásuk biztonságos legyen. Indiában szinte tilos beszállni olyan taxiba vagy buszba, amelyen nincs egy kis oltár, sőt a magyar taxisok is szeretnek apró Szent Kristóf érmét tenni a műszerfalra.  

Természetes az igényünk a mindennapi apró varázslatokra, az apró szerencsehozó jelképek ugyanis tényleg hatásosak. Na persze nem maga a kis jelkép hordoz valami isteni erőt, bár a jelképek tudatos alkalmazása szerencsés lehet. A saját hiedelmeink az egész életünket szervesen átalakítják, és nincs ez másként a különböző kabala figurák, talizmánok és medálok esetében sem. Az Univerzális Világrend alapján szinte minden jelképet visszavezethetünk saját életünkre.

Természetesen az sem véletlen, hogyha autónk valahol "megtörik", horpad, vagy komolyabb kár éri ...

Nézzük az autónkat, vajon hová is tegyük a védőszimbólumot?

Az autó eleje
A haladás irányát jelképezi. Ahogy a népnyelv is mondja a „kocsi orra” mindazokról a dolgokról szól, ami az orrunk előtt van, Ez a jövő, amerre megyünk. Ha az orr meggyűrődik, akkor bizony belevertük az orrunkat abba a jelképes levesbe, amit nem akartunk legyűrni a torkunkon. (A benzin a gyomor, és a különféle autós csövek az emésztő rendszer jelképei is lehetnek) Az autó lámpái a szemek. Ha a lámpa törik, felmerül a kérdés: Mit nem láttam meg az életemben? Milyen esemény, élethelyzet van előttem? Miért nem látom a fától az erdőt?

Az autó elejére helyezhetünk a jövőnket alakító jelképet, mint például kisebb mandalát, de jó az is, ha a kiválasztott autómárka saját jelét erősítjük meg. Ezek többségét ugyanis úgy tervezik meg, hogy ezt az analógiát erősítse. (A nagyobb autómárkák saját szimbóluma szinte mind igen hatásosan tervezett segítő jelkép!)

Az autó hátulja
A múltunkat szimbolizálja. Mindaz, amit már magunk mögött hagytunk. A kocsi „fenekéről, faráról” beszélünk, és mint emberi testrész ez bizony a nehézségekről, a kényelmességről is szólhat, különösen a csomagtartó megpakolása jelképezheti a cipelt életterheket. Ha itt nyomjuk meg az autót, akkor a múltunkon érdemes elgondolkodnunk, merről jöttünk, mi az a múltunkban ami még mindig nem hagy nyugodni, mi az ami kísért.
Az autó hátulja a motivációinkat, a tapasztalatainkat is jelképezi. Ha ide teszünk motiváló erejű, erőt adó jelképeket – különösképpen saját horoszkópunk ábráját, (kép a következő oldalon lent) vagy valamilyen hajtóerőt jelképező szimbólumot, erősíthetjük haladásunkat.
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 6454 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x