HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-07-25
Címlap / Kütyü és tudomány / Stephen Hawking: a mennyország csak tündérmese

Stephen Hawking: a mennyország csak tündérmese

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-07-25

Korunk leghíresebb kozmológusa azt mondja, nem fél a haláltól, a mennyországot azonban csak tündérmesének tartja, olyan embereknek, akik félnek a sötétségtől. 

 

A jelenleg 69 éves tudósnál 21 éves korában diagnosztizálták azt a gyógyíthatatlan idegrendszeri betegséget, amely idővel tolószékbe kényszerítette. Az idő rövid története című korszakos könyv szerzőjéről mindenki azt hitte, rövidesen meghal. A The Guardian című lapnak adott nyilatkozatában azt mondta, a betegsége csak arra sarkalta, hogy még jobban élvezze az életet.

Stephen Hawking elvetette a halál utáni élet gondolatát, szerinte arra kell törekedni, hogy jól használjuk ki földi életünket. "49 éve élek egy korai halál lehetőségével. Nem félek a haláltól, de nem is sietek meghalni. Annyi mindent szeretnék még előtte csinálni" - magyarázta a brit lapnak. "Úgy tekintek az agyra, mint egy számítógépre, amely leáll, ha elromlanak az alkatrészei. Nincs mennyország az elromlott számítógépeknek."

Stephen Hawking egy londoni konferencián vesz részt, előadásában a "Miért vagyunk itt?" kérdést próbálja körbejárni. Az ő válasza, hogy a fiatal világegyetem kvantum fluktuációi a felelősek a csillagok, a galaxisok és végső soron az emberi élet kialakulásáért.
 


 
 
[5198]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x