A Dalai Láma 1957 óta imádkozik értünk
hirdetés
Címlap / Őrület / A Dalai Láma 1957 óta imádkozik értünk

A Dalai Láma 1957 óta imádkozik értünk

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-03

Az ifjú láma hajlongva mondta: a hit és az igazság erösebbek, mint a tankok, és azt is hogy Ők imádkoznak Körösi Csoma hazájának szabadságáért!  


Rendezvénynaptár

"1957-ben, Bostonban a MEFESZ irodában meglátogatott bennünket egy hajlongó csuhás fiatalember. Személyesen hozta el számunkra népe üzenetét, azt hogy mi gyözni fogunk, mert a hit és az igazság erösebbek, mint a tankok, és azt is hogy Ők imádkoznak Körösi Csoma hazájának szabadságáért. Ezután, továbbra is ugyanúgy hajlongva és mosolyogva kihátrált a kis MEFESZ irodánkból... Ez a hajlongó 2O éves fiatalember Dalai Láma volt. - meséli Lipták Béla. Az ötvenhatos hős ezúton is kér mindenkit, hogy csatlakozzon a világban azokhoz, akik a leigázott Tibetért tesznek.

Kattints ide és írd alá te is a petíciót. Ha tudod, terjeszd, -akár alul, a kis borítékra kattintva és ezt a cikket tovább küldve - hogy 24 óra alatt eljusson a szavazás az egymillió aláíróig!

Kínának, az egész Tibetre kiterjedő 2008 március 10-e óta tartó – A Tibeti Forradalom Napjának 49. évfordulójára emlékező - erőszakmentes demonstrációk elleni most is folyamatban lévő brutális fellépése - e levél írása idején - 80 megerősített és több mint 100 meg nem erősített halálesetet eredményezett. Mindezt azért, mert a demonstrálók éltek alapvető véleménynyilvánítási és gyülekezési jogukkal.
A békés demonstrálók vaktában legyilkolása, súlyos sérülései és ezreinek letartóztatása ellenére, számos újabb ellenállói incidensről érkezik hír, melyek evidens jelét adják a tibeti nép Kína elnyomó politikájával szemben megnyilvánuló mély ellenszenvének.

Az egyre csak romló tibeti helyzet az elnémított médiával és a külvilággal való kommunikáció legalapvetőbb formáinak blokkolásával folytatódik. Ez a tibetiek további izolációjához vezet, míg a világ nem értesül a folyamatos brutális és embertelen elnyomásról, mely a közeljövőben alighanem még drámaibb méreteket ölt. Híreink szerint a kínai irányítású Tibeti Legfelsőbb Bíróság 2008. március 15-én kiadott közleményében a békés demonstrálók március 17.-i hatályú megadására szólított fel.
A legutóbbi események a tibetiek számára számos gyötrelemmel jártak. Az Emigráns Tibeti Parlament módfelett aggódik a média és a tudósító harmadik fél jelenlététől megfosztott Tibetben élő tibetiek biztonságáért.

Az Emigráns Tibeti Parlament valamennyi tagja példa nélküli éhségsztrájkba kezdett 2008. március 19-én, hogy sürgős kérést intézzen ezzel a világ kormányai, nemzetközi testületei, és a világközösség felé, hogy a tibeti krízis mielőbbi orvoslása érdekében az alábbi pontokban biztosítsák egyetértésükről:

Támogassák tényfeltáró küldött(ek) mielőbbi régióba küldését, hogy ellenőrizhessék a Tibetben zajló szituációt.

Avatkozzanak közbe, hogy megállítsák a további tibeti vérfürdőket és követeljék a fogva tartottak azonnali szabadon engedését.

Sürgessék a kínai vezetőséget, hogy szüntesse be a média blokkolását és tegye lehetővé a szabad sajtó létrehozását Tibetben.

Biztosítsanak azonnali és megfelelő orvosi segítséget a békésen demonstráló civilek közül kikerült sérültek számára.

Az Emigráns Tibeti Parlament
Gangchen Kyishong - TibetPress
 
 
[ 1182 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x