Van-e nagyobb kihívás a férfinak a nőnél?
Címlap / Őrület / Van-e nagyobb kihívás a férfinak a nőnél?

Van-e nagyobb kihívás a férfinak a nőnél?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A nők elcsábítása egy kis falat csak az egykor csatázó, háborúzó erősebbik nem számára. Mi jelenti a valódi kihívást a férfiak számára?  

Major József 18 éves sportpályafutása során számos hazai és külföldi versenyen szerepelt eredményesen. Öt évvel ezelőtt edzőjével úgy döntöttek, hogy a közép – és hosszútávú triatlonra, ismertebb nevén az ironman-re specializálódik. Elsősorban a háromszoros hosszútávú magyar bajnoki címére és a hawaii világbajnoki eredményére büszke, valamint arra, hogy nemzetközi szinten is jegyzett ironman versenyző vált belőle.

A triatlon röviden az úszó-, a kerékpár-, és a futótávok folyamatos teljesítése, ahol a hangsúly a folyamatosságon van. Az első versenyt pontosan 30 évvel ezelőtt rendezték meg Hawaii-n, ahol körülbelül 15 tengerésztiszt vállalta, hogy teljesíti a 3,8 kilométer úszásból, 180 kilométer kerékpározásból és 42,2 kilométer futásból álló távot. Azóta az ironman világbajnokság minden évben a nagy szigeten, Konán kerül lebonyolításra.

A Széchenyi István Egyetem Sportegyesületének versenyzője az idényt fantasztikus világkupa győzelemmel nyitotta Amerikában, mellyel kvalifikálta magát az októberi vb-re. Ott elsődleges célja a legjobb 20 közé kerülni, addig azonban még néhány megmérettetés vár rá. Hétvégén a duatlon rövidtávú magyar bajnoki aranyért, májusban a triatlon középtávú bajnoki aranyért száll harcba, augusztusban pedig sorozatban negyedszer szeretné besöpörni az ironman magyar bajnoki címet. Nemzetközi versenyen a dobogó a cél, júniusban a Nizza Ironman-en.
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1272 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x