Haldoklik? Kössön fogadásokat életére - távozzon gazdagon!...
Címlap / Őrület / Haldoklik? Kössön fogadásokat életére - távozzon gazdagon!

Haldoklik? Kössön fogadásokat életére - távozzon gazdagon!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Egy brit férfi nemsokára 10000 fontot nyerhet egy fogadáson, amelynek tétje a saját élete. A férfinél pár éve rákos daganatot diagnosztizáltak és orvosai nem jósoltak túl sok időt neki: a férfi ennek ellenére még mindig él, és ennek köszönheti a hatalmas pénznyereményt. 

Az 59 éves Jon Matthews 2006-ban 100 fontot tett 50 az 1 ellenében arra, hogy megéri 2007 tavaszát, annak ellenére, hogy orvosai prognózisa szerint addigra már halottnak kellett volna lennie.

A mezoteliómás férfi így 500 fonttal gazdagabban újra fogadott, ezúttal arra, hogy megéri 2009. június elsejét. Ha szerencséje van, és 2010-ben még életben lesz, akkor akár 10000 font is ütheti a markát, nemrég ugyanis 100 az 1-hez fogadott saját túlélésére.

"Lehet, hogy én vagyok az első ember a világon, aki a saját tulajdon életére fogad - nyilatkozta Mr. Matthews - Az orvosok azt mondták, 25 hónap volt a legtöbb idő, amit egy mezoteliómás beteg megélt a diagnózis felállítását követően. Én idén már 38 hónapja, hogy tudok a betegségemről, és még mindig élek és virulok."
"Még soha nem örültünk ennyire annak, hogy egy kliensünk megnyerte a fogadását" -  nyilatkozta a William Hill fogadóiroda szóvivője.

 Medipress
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1223 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x