Spéci tudáspróbára vágysz? Jelnyelvi keresztrejtvény -...
Címlap / Őrület / Spéci tudáspróbára vágysz? Jelnyelvi keresztrejtvény - nem csak profiknak!

Spéci tudáspróbára vágysz? Jelnyelvi keresztrejtvény - nem csak profiknak!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-11-27

Egyedülálló jelnyelvi keresztrejtvény kezdőknek és haladóknak. A rejtvény megfejtése segít a jelnyelv elsajátításában és gyakorlásában, emellett rövid kikapcsolódást is nyújt a játékos kedvű felhasználóknak. Próbáld ki! 

 

Rendezvénynaptár

Online jelnyelvi keresztrejtvény a Hallatlan Alapítvány és a Vodafone Magyarország Alapítvány együttműködésének jegyében, a  hazai jelnyelv hatékony oktatása mellett annak népszerűsítésére is kiemelt figyelmet fordítanak. Ezen cél elérésében jelent fontos segítséget a július 11-én elindult online jelnyelvi keresztrejtvény is, melyben a világon egyedülálló módon jelelt videók segítenek a megfejtésben.

A rejtvény megfejtése segít a jelnyelv elsajátításában és gyakorlásában, emellett rövid kikapcsolódást is nyújt a játékos kedvű felhasználóknak.

A keresztrejtvény működése rendkívül egyszerű: a szövegmező meghatározása a felső sarokban megjelenő videó formájában válik láthatóvá, a szavak pedig a billentyűzet segítségével egyszerűen beírhatóak az adott kockákba, melyek helyes megfejtés esetén zöld színűre változnak.

A jelnyelvi keresztrejtvény nagy népszerűségre tett szert a felhasználók körében, már a megjelenést követő első héten több mint 1900-an tesztelték jelnyelvi ismereteiket a játék segítségével. Az új alkalmazás sikerét számos pozitív visszajelzés is jelzi az elégedett és lelkes felhasználóktól.

Az alapítványok évek óta tartó közös munkájának már számos egyedülálló eredménye született, mint például az online jelnyelvi híradó, mely a www.hallatlan.hu oldalon, a Jelnyelvi Híradó menüpont alatt érhető el.
Kattints és jeleskedj!

 

 Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2444 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x