Fütty tilalom
Címlap / Őrület / Fütty tilalom

Fütty tilalom

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Hölgyeim, vége az építkezések mellett összehúzott kabátok, lefelé cibált szoknyák korának. Új-Zélandon már új szelek fújnak, és több helyen is szabályozással vesznek eleget a nők zaklatásának.  

A kora reggel munkába igyekvő kőművesek új táblára figyelhettek fel egy építési területen. A tábla figyelmezteti őket, hogy az utcán sétáló hölgyek szexuális zaklatását a munkáltató cég nem tolerálja, és akit füttyögésen, vagy "beszóláson" kapnak, szedheti a sátorfáját.

A táblát alighanem az az egyházi építkezés ihlette, ahol a munkások figyelmét a káromkodás tilalmára hívták fel, kilátásba helyezve az elbocsátást. Úgy látszik, az építőiparban egy újfajta etikett alakul ki, ami ugyan lehetővé teszi a csinos hölgyek megcsodálását, de nem tűri a füttyögést és zaklatást.
Az építésvezetők szerint is a viselkedési kód az új idők szava, és részben a munkásoktól - főleg a fiataloktól - ered. "Minek felhívni magadra vagy a nőre füttyögéssel a figyelmet?" - mondja az egyik művezető. A legtöbb cég már helyteleníti a füttyögést, helyette terjedőben van egy sokkal finomabb módszer. "Haver, vedd fel a ceruzád" - ez az új jelmondat, ami szép nő érkezését jelzi.

Egyszóval hölgyeim - leszámítva azokat, akik a sikert a fütty-egységben mérték - lehet örülni, a direkt zaklatásnak vége. A füttykedvelők se szontyolódjanak el, alighanem ez a szokás is csak sokára terjed el Magyarországon.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 442 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x