HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-06-26
Címlap / Őrület / Anthony Hopkins életműdíjat kapott

Anthony Hopkins életműdíjat kapott

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-06-26

"Először azt gondoltam, Oliver Stone viccel, amikor felkért, hogy én játsszam Nixont a filmjében" mondta el Anthony Hopkins az ABC televízió műsorában a hétvégén.  

 

„Először azt gondoltam, Oliver Stone viccel, amikor felkért, hogy én játsszam Nixont a filmjében” mondta el Anthony Hopkins az ABC televízió műsorában a hétvégén.

A sztár azt válaszolta a felkérésre, hogy nem vállalhatja, hiszen nem amerikai, de Oliver Stone azt mondta, hogy rá akarja bízni, mert meg fogja érteni a volt elnök paranoiáját és bizonytalanságát. Golden Globe-ra eddig már hatszor jelölték. Háromszor jelölték Oscarra az Oliver Stone Nixon című filmjében, Steven Spielberg Amistad című filmjében és James Ivory Egy nap hordaléka című alkotásában nyújtott alakításaiért.

A bárányok hallgatnak című film főhősének, Hannibal Lecternek a megformálásával el is nyerte az Oscart. Emellett számos más díjat is elnyert, köztük két Emmyt is. Anthony Hopkinst 1993-ban Nagy-Britanniában lovaggá ütötték, s bár 2000-ben megkapta az amerikai állampolgárságot, tovább viselheti a brit címet, s a „sir” megszólítás jár neki. 
 
[1070]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/krisna_v_2017_07_21.gif
 
/img/hirdetes/egeszsegvar.gif
 
/img/hirdetes/banner_300x250.gif
 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x