A migrén gyors leküzdése (Akupresszúrával)
Címlap / Szépség-Egészség / A migrén gyors leküzdése (Akupresszúrával)

A migrén gyors leküzdése (Akupresszúrával)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A testünkben fellépő panaszok enyhítésére sok esetben elég ha természetgyógyászhoz fordulunk, hiszen a tőlük kapott segítség kímélő hatással van szervezetünk egyéb területeire. Balázs István természetgyógyász egyik gyógyult esete.  

Vásárolni voltam a városban. Beléptem egy kis üzletbe, ahol máskor is  jártam néhányszor. Az eladó mindig igen előzékeny volt és egyéni  kívánságaimat is mindig méltányolta.

De ez alkalommal olyan volt ez a hölgy, mint akit kicseréltek.  Támolyogva járt az üzletben. Rettenetes migrénje volt, és szemeit alig  tudta nyitva tartani. Elpanaszolta, hogy már két fájdalomcsillapító  kúpot használt, de sajnos az eredmény elmaradt. Az ilyen állapot nála 3 napig szokott tartani, és a második napon hányni is szokott.  Leültünk a kiszolgálópult mögé, és elkezdtem a masszírozást.

Először  csak gyengén, mert nagyon érzékenyen reagált.



Fejfájása lassan alábbhagyott. Ezt könnyen észrevettem a szemein,  amelyeket most már nyitva tudott tartani. Tízpercnyi masszírozás után  - mindkét nagyujján -a migrén teljesen eltűnt. 

A hüvelykujj és mutatóujj között, a kéztőcsontok találkozási pontjánál található egy fontos akupresszúrás pont - kínai nevén a Vastagbél-4 - amit a megfelelő módon stimulálva, nyomva, simítva, akár bioenergetikai kezeléssel kiegészítve jó hatást érhetünk el. (Képen) 

Ez a módszer teljesen veszélytelen, és odahaza, az intenzitást a fájdalommal küzdő családtagunk visszajelzései alapján erősítve, vagy enyhítve, magunk is kipróbálhatjuk. 

Mindig ellenőrizzük, hogy a kliens fogyasztott-e elegendő tiszta, mentes csapvizet a kezelés előtt és után! 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3720 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x