AJÁNDÉK egy mosolyért!
Címlap / Otthon / AJÁNDÉK egy mosolyért!

AJÁNDÉK egy mosolyért!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A Köő Adrien professzionális fotóstúdió és a Preston Torta Manufaktúra egy új kampányt indít útjára, amelynek célja, hogy megajándékozzon bárkit, nemtől-kortól függetlenül, aki idén március 25-től meg szeretné örökíteni születésnapját! 

Úgy gondoljuk, hogy a jelenkor materiális világában, amikor egyre gyakrabban halljuk/olvassuk nem csak a hírcsatornákon, hanem közvetlen környezetünkben is, hogy mekkora szerepet foglal el életünkben a pénz és az idő hajszolása, szükségszerűek az olyan gesztusok, amelyek arra késztetnek, hogy megálljunk egy pillanatra, és körbetekintsünk lelkünk szemeivel, hogy időt és figyelmet szenteljünk egymásra - mondja Kő Adrienn fotográfus.


Remélik, hogy jelen kampány nem csak nagyon sok születésnapot ünneplő embernek szerez örömöt, hanem elindít egy folyamatot, amely vírusszerűen terjed majd a városunkban, és ennek is köszönhetően több boldog arcot láthatunk Budapesten.


A kampány időtartalma 2013. március 25-től egy éven át tart, ebben az időszakban bárki jelentkezik a "LEGYÉL EGY NAPRA MODELL" facebook oldalán, részt vehet az ingyenes fotózáson.  Sorsolást csak abban az esetben tartunk, ha egy napra több jelentkező van

Nagyon sok szeretettel várunk mindenkit!
Ez igazán a Te napod!
www. legyelegynapramodell.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3774 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x