Belehal a tréfába, én meg a röhögésbe! - Morbid vagy vicces?...
Címlap / Psziché / Belehal a tréfába, én meg a röhögésbe! - Morbid vagy vicces? (Sokkoló videóval)

Belehal a tréfába, én meg a röhögésbe! - Morbid vagy vicces? (Sokkoló videóval)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Különös, modern jelenség a kandikamera videózás. Vajon tényleg olyan vicces, ahogy sokan beállítják. Vidám farsangi hangulatban, vásárzenét hallgatva, mérheteten hahotázásokat kevernek egy-egy jelenet alá. Olykor csak egy-két perces összeállítások, máskor hosszan elhúzódó előre megtervezett jelenetek. Valóban vicces?  

Nos gondoljuk csak végig szép sorjában, mit találunk egy ilyen humoros összeállításban. Seggre, gerincre és fejreeséseket. Síbaleseteket, vagy vízi baleseteket. Konyhai és táncparkett galibákat. Gyerekek ügyetlenkedéseit és sérüléseit, ahol bár a hang nevet, a képen majdnem mindig egy éppen elpityorodó gyermeket látunk, idős embereket, akik esnek, megijednek vagy a szívükhöz kapnak, állatokat, akik embertelenül kifacsarodva állnak, fekszenek, kanyarognak saját négy lábuk között.

Mi lehet mulatságos mások szenvedésén?
A válasz: semmi. Bár a kandiakemrák 10%-a valóban vicces és értékelhető, a legnagyobb részében mégis valaki szerencsétlenségén hahotázhatnánk, ha éppen sikerülne.

A kandikamerák egyik része véletlenszerű jelenetekből összevágott minivideó. Képsorok, amelyek más céllal kerültek lencsevégre. Másik részük előre megtervezett, polgárpukkasztó, a legtöbb idős személynek szívinfarktus közeli állapotot hozó. Soha egyetlen adás sem szól a megijesztett néni vagy felháborított bácsi vérnyomásáról, állapotáról - pedig változik ezek hatására.

Van ennek értelme? Természetesen semmi.
Az igazán jó, és minőségi humor, az tarol mások kínlódása nélkül is! Míg a kisgyermekkorban néhány esztendőn át derülünk, ha fáj anyának a hajhúzbálás, vagy gyermeki élvezettel és a felnőttek részéről már megszokott kegyetlenkedéssel pusztítanak el egy bogarat, addig felnőtt korban ez kevésbé természetes, a legtöbb felnőttől ugyanis elvárjuk élje bele magát a látott helyzetébe.

Az emberek többsége egyébként az uhhh, jaj szegény kifejezéseket emlegeti a legtöbb ilyen összeállítás közben, és csak nagyon ritkán nevet.

Az alábbi videó még ennél is durvább reakciót válthat ki! Elképesztő jelenetek csak erős idegzetűeknek.

"Jó szórakozást!"

HaromoNet tipp: Ha a fenti videó túlságosan sokkoló volt, akkor íme egy igazán vicces jelenet Mr. Beannel>>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5949 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x