Egy szalvéta sem hiányozhat!
Címlap / Psziché / Egy szalvéta sem hiányozhat!

Egy szalvéta sem hiányozhat!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Ezen a héten zárjuk az esküvői témánkat. Utolsó cikkünkben a menyegzővel kapcsolatos gyakorlatias dolgokról olvashatnak a nászra lépést tervezők. Néhány jó tanáccsal, figyelmeztetéssel szeretnénk segíteni. Mi az, amit egy esküvő tervezésekor, szervezésekor tudni érdemes . 


Ezen a héten zárjuk az esküvői témánkat. Utolsó cikkünkben a menyegzővel kapcsolatos gyakorlatias dolgokról olvashatnak a nászra lépést tervezők. Néhány jó tanáccsal, figyelmeztetéssel szeretnénk segíteni. Mi az, amit egy esküvő tervezésekor, szervezésekor tudni érdemes .

Mindennek megtalálni az idejét és a helyét.
Az első teendő az esemény időpontjának kijelölése után, hogy jó előre bejelentkezünk az anyakönyvvezetőhöz, paphoz majd a összeállítjuk a vendéglistát, és helyet keresünk a vacsorának, kiválasztjuk a menüt.
Következő lépésként tanúkat kell keresni vagy ha ez nem kérdés akkor velük időpontot egyeztetni. Nem szabad elfeletkezni a koroszorús lányokról sem. A szereplőkkel együtt érdemes jó előre megbeszélni az esemény folyamatát, koreográfiáját. A koszorúslányoknak segétkezniük kell a szertartás során, hiszen ők fogják meg a menyasszony csokrát az aláírás alatt, de az ő dolguk a tálcán lévő gyűrűk őrzése is. A koszorúslányoknak mindig a menyasszony közelében kell lenniük, hogy segíthessenek, ha erre szükség van, de kedves vidámságokkal is meglephetik a friss házasokat.

Mit szeretnétek ajándékba kapni? Egy hónappal a menyegző előtt válasszuk ki a meghívókat és juttassuk el a nyomdába. Ha a meghívok elkészülnek, azt érdemes személyesen átadni ha van módunk rá. Ekkor a találkozáskor felmerülhet az a kérdés is, hogy mi legyen a nászajándék? Sokan választják a legkézenfekvőbb megoldásként a készpénzt, melyet majd a leghasznosabb célra használhatnak fel a fiatalok. A pénzzel, ha más nem is, legalább az elkerülhető, hogy ugyanazok a kávéskészletek, ágyneműt, stb kapjanak a fiatalok. Nagyon hasznos az az amerikai szokás, hogy a házasulandók elkészítik a saját ajándék listájukat és leadják üzletekben vagy a vendégekhez juttatják el. A módszer nagy előnye, hogy a listán a legolcsóbbtól a legdrágábbig megtalálhatóak a meglepetések, melyek a pár által is elfogadottak, kedveltek. Az esküvőre hivatalos vendégnek csak annyi a feladata, hogy bemegy a kijelölt üzletbe, elkéri a jegyzéket, kiválasztja a megfelelőt és kifizeti, vagy a hozzá eljuttatott listáról választ, így bizonyosan örömet szerez a menyasszonynak és a vőlegénynek, hiszen olyan ajándékot vásárolt, melyet ők szerettek volna.

A szép külsőért. Az esemény közeledtével ki kell választani a ruhákat és a kölcsönzés idejét pontosítani kell. Esküvő előtt néhány nappal próbáljuk fel az ünnepi viseletet, mert könnyen előfordulhat, hogy felszedünk vagy leadunk néhány kilót a szervezés alatt.
Nem szabad elfelejtkezni a menyasszonyi csokor megrendeléséről és fotós vagy operatőr meghívásáról sem.
A ruhák lerendezése után, kozmetikussal fodrásszal kell egyeztetni, kiválasztani a frizurát és a sminket, illetve többször is emlékeztetni az ominózus napra!

Az utolsó simítások. Utolsó teendőként mosassuk le az autókat, és szerezzünk be tartalék harisnyát, zsebkendőt!A szervezés alatt mindenképpen vezessünk listát, pipáljuk ki, húzzuk le azt, amit már elvégeztünk.

Sikeres és jó munkát!



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7549 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x