Újra nősül Boris Becker? Irtózatos korkülönbséggel!
Címlap / Showbiznisz / Újra nősül Boris Becker? Irtózatos korkülönbséggel!

Újra nősül Boris Becker? Irtózatos korkülönbséggel!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az egykori teniszező nem csak a pályán nagy játékos. A szebbik nem meghódításában éppen úgy gyűjti a trófeákat, mint a teniszben. Míg az utóbbiból bizony már kiöregedett, addig az előzőben egyre frissebb falatokkal igyekszik megőrizni fiatalságát. 

A női nem nagy kedvelője új husikát talált magának, szinte már botrányos módon. Boris Becker egykori teniszcsillag ugyanis egykori menedzsere lányával jár, aki nem elég, hogy akár saját lánya is lehetne, ráadásul születése óta ismeri is a kiscsajt.

A 40 éves Boris nem elégedett meg eddigi hódításaival, még a házi nyúlra nem lövünk elvét sem tartja be. Így aztán szépen behálózta a kicsi kora óta jól ismert Alessandrát, hogy aztán felette is végleg győzedelmeskedjen.

A játszma annyira jól ikerült, hogy a sztár már el is jegyezte a nála 16 évvel fiatalabb barátnőjét, akinek úgy látszik nincs ellenére, hogy majd’ apja korabeli, régi családi ismerős teszi a szépet.


 

A csinos ifjú hölgy azonnal igent mondott, amikor Boris egy röpke közös nyaralásuk alatt addigi ismeretségüket elmélyítve gyűrűt vett a lánynak. Az öregedő playboy – igen nagy játékos ám Boris! – és a kis Alessandra számára valószínűleg elég volt az a pár nap, hogy rájöjjenek, őket aztán egymásan teremtette a sors. Így az eljegyzést nemsokára esküvő követi, amit már tervez is a boldog ifjú pár.

HarmoNet tipp: Ford is újra nősül! >>
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2078 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x