Megdöbbentő: A szingli Jennifer gyereket vár - anti-anya Aniston...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Megdöbbentő: A szingli Jennifer gyereket vár - anti-anya Aniston nagy pácban van?!

Megdöbbentő: A szingli Jennifer gyereket vár - anti-anya Aniston nagy pácban van?!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-16

A színésznő nemrég még büszkén nyilatkozta, hogy ő bizony boldog szingli, és köszöni szépen, nem kér az erősebbik nemből. Pár napja mégis visszament volt pasijához, aki tárt karokkal fogadta, sőt, még a piálást is abbahagyja a kedvéért. Vajon mi áll a dolog hátterében? 

Mégsem olyan kellemes dolog szinglinek lenni, mint azt Jennifer Aniston gondolta? A 39 éves színésznő nemrég még kérkedett azzal, hogy ő nem kér többet a pasikból, és köszöni szépen, nagyon boldog ő egyedül is. Aztán pár napja meg rohant vissza volt kedveséhez, John Mayerhez, akivel nemrég szakítottak. Vajon mi történt?

A Brad Pittel közösen elköltött vacsora végleg ráébresztette, hogy nem szerezheti vissza álmai férfiját, vagy valami más van a háttérben? Nos, a hírek szerint Jennifer babát vár volt párjától, a nemrég lapátra tett, és ezért most inkább úgy döntött, mégsem olyan jó szinglinek lenni. Érdekes, hogy a pár jó két hónapot töltött külön augusztusi szakításuk óta, vajon Jennifer hogyhogy csak most jött rá, hogy babát vár?

Minden esetre a színésznő addig legyeskedett John körül, amíg ismét magához nem édesgette a férfit, aki még azt is megígérte a kedvéért, hogy leszokik a dohányzásról és az italozásról. Hm, hogy egyesek mit meg nem tesznek érte! Vagy csak John szeretne jó apa lenni? Az is fura, hogy a színésznő nem akart gyereket szülni volt férjének, Brad Pittnek, most pedig, amikor fűnek-fának meséli, hogy de jó egyedül, hirtelen kiderül, mégis babát vár. Ennyire jól sikerült volna a vacsora volt férjével, vagy hónapokkal a szakítás után John Mayerrel derült volna csak ki, hogy Jennifer mégis tud – akar – anya lenni? Esetleg csak valami félreértés az egész? Hamarosan ki fog derülni az igazság.

HarmoNet tipp: Jennifer Aniston boldog szingli - vagy a Vízöntőcskének csak savanyú a szőlő? >> 
 
[ 1566 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x