Jennifer Aniston még az ominózus nyakkendőtől is megvált!...
Címlap / Showbiznisz / Jennifer Aniston még az ominózus nyakkendőtől is megvált!

Jennifer Aniston még az ominózus nyakkendőtől is megvált!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Jennifer Aniston, aki legutóbb azzal került a bulvársajtó címlapjaira, hogy egy szál nyakkendőben pózolt a GQ magazin januári számában, most még a nyakkendőtől is megvált! 

A Jóbarátok című amerikai TV sorozat sztárja, Jennifer Aniston az érdeklődés középpontjába került, mikor a GQ magazinban közszemlére tette bájait – no nem teljességükben férfi olvasóink legnagyobb bánatára – ugyanis egy csíkos nyakkendővel leplezte legintimebb testrészeit. Annyit mindenesetre mindenki leszűrhetett a képek láttán, hogy a negyedik iksz felé közelítő színésznő gyönyörűen fest, és vélhetően tökéletesen elégedett önmagával. A mutatványt kicsit volt férje, Brad Pitt piszkálásaként is felfoghatjuk, ugyanis Jennifer a világ elé akarta tárni, hogy a hűtlen Pitt mit veszített azzal, hogy lecserélte Angelina Jolie-ra.


Aniston most még tovább ment, és David Letterman Show műsorában megvált a magazin képein testét elfedő egyetlen ruhadarabtól, a nyakkendőtől is. Mielőtt még felcsillannának a szemek, el kell árulnunk, hogy mindezt azért ruhában tette, és az ominózus nyakkendőt karácsonyi ajándék gyanánt adta át Dave-nek, aki rögtön fel is vette az impozáns darabot - kiváló marketingfogás Jenny! Nem csoda, az által viselt sárga nyakkendő sokkal snasszabb, mint az Anistontól kapott, hiszen azt vélhetően egyetlen pucér nő sem viselte korábban soha. Jen segített az öltözködésben, ám kicsit elbénázta a kötözést, és túl rövidre sikeredett, amiért meg is kapta a cikizést Lettermantól, aki megköszönte a fél-nyakkendőt.

HarmoNet tipp: Jennifer Aniston egy szál nyakkendőben! >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4467 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x