HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-06-27
Címlap / Showbiznisz / Szenzáció! Hello Kitty-vel zúz az Aerosmith!

Szenzáció! Hello Kitty-vel zúz az Aerosmith!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-06-27

A komoly színpadi balesetéből lábadozó Steve Tyler-nek a kényszerű pihenő alatt zseniális ötlete támadt. A veterán rocker úgy véli, az Aerosmith-nek hatalmas lendületet adna, ha még egy gitárost vennének fel a bandába. Új tagnak pedig nem is akárkit sikerült megnyernie. 

 

Ismerősei szerint Tyler betegeskedése alatt sok Iron Maiden kocnertfelvételt nézett, s megirigyelte a három gitárossal zúzó banda sikereit. Ekkor döntött úgy, hogy Brad Whitford és Joe Perry mellé kell még egy zenész a csapatba.

Számos lehetséges új tag jött szóba. Slash és Lanny Kravitz elfoglaltságaikra hivatkozva nem tudták vállalni a megtisztelő felkérést. Ekkor hívta fel őt a sokoldalúságáról ismert híresség, Hello Kitty. A cicababa mindeddig csak szűk körben, barátai számára zenélgetett, ám a meghallgatáson, virtuóz gitárjátékával és eszement szólóival azonnal meggyőzte a banda többi tagját.

-Óriási élmény Kittyvel dolgozni, eddig még sosem zenéltünk csajjal! Volt is némi kételyünk, hogy be tud-e majd illeszkedni a srácok közé. Atóta kiderült, hogy nem csak a gitárt tekeri szenzációsan, de a sört is ő bírja a legjobban mindannyiunk közül! - lelkendezik Steve.

Ha Hello Kitty még több arcát szeretnéd megismerni, lapozz a főoldalra!


 
 
[1654]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/krisna_v_2017_07_21.gif
 
/img/hirdetes/egeszsegvar.gif
 
/img/hirdetes/banner_300x250.gif
 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x