Terecskei Rita kutyakozmetikusként dolgozik
Címlap / Showbiznisz / Terecskei Rita kutyakozmetikusként dolgozik

Terecskei Rita kutyakozmetikusként dolgozik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A Zanzibár énekesnője a zenélésen túl kutyakozmetikusként keresi kenyerét, ám közel sem azért vállalta a munkát, mert rá van szorulva... 

Mióta kiderült, hogy Terecskei Rita nem csak énekel, hanem kutyakozmetikusként is dolgozik, sokan támadják őt. "A rosszmájúak mondják, hogy biztos nem megy már a zenekar... de igen, megy! Hál’ istennek teljesen jól szuperál a Zanzibár, csináljuk az új lemezt, próbálunk és fellépünk is. Szerintem minden ember életében vannak olyan dolgok, amiket szeret csinálni. Szerintem nem titok, hogy imádom az állatokat, és a kutyákat kiváltképp!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Terecskei Rita.

"Elvégezhettem volna kommunikáció-művelődésszervező szakot, de nekem bőven elég annyi, amennyit most kapok az életemben, és így kiskutya nyelven tudok társalogni az állatokkal. Ez egy agymosás nekem, mert ezzel kicsit kikapcsolom a hétköznapi dolgokat, de utána persze megint jön a zenekar!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a Zanzibár énekesnője, aki sok fura szituációba került már a mellékállása miatt.

"Volt, aki már megkérdezte, hogy te nem az a csaj vagy, ugye?! Mit csinálsz itt?! Hát mondom nyírom a kutyádat... Kedvtelésből csinálom, azért mert szeretem. Volt már olyan is, hogy engem fizikai munkára kényszerítettek, de én nem kényszerülök semmire! Hál’ istennek megtehetem, hogy azt csinálok, amit szeretek!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Terecskei Rita.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2137 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x