Győrfi Pál bemutatta a feleségét!
Címlap / Showbiznisz / Győrfi Pál bemutatta a feleségét!

Győrfi Pál bemutatta a feleségét!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Győrfi Pál már öt éve él együtt a gyönyörű Adriennel, de ezelőtt még sohasem volt rá példa, hogy közösen álltak kamera elé! 

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője és felesége egy autóversenyen ismerkedtek meg, és már a rajt pillanatában tudták, hogy ebből bizony komoly kapcsolat lesz. Az álompár tagjai most először, a Tabu Tv kamerája előtt beszélnek a magánéletükről, és azt is elárulják, hogy melyikőjüknek köszönhető a kapcsolat! "Én kezdeményeztem! Egy gratuláló e-mailt írtam neki..." - meséli a tabutv.hu videójában Adrienne.

"Ez azért volt nagy segítség, mert én annyira béna voltam, hogy el sem kértem az Ő címét, úgyhogy csak nagyon nehezen tudtam volna elérni. Így viszont csak erre a levélre kellett válaszolni, utána kértem egy randevút, és a többit most had ne részletezzük...!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Győrfi Pál.

"Előbb láttam benne a csodálatos nőt, mint hogy megtudtam volna, hogy jogász. Ilyen módon nem voltak fenntartásaim, de a jogi pályát egyébként sem tartom nagyon száraz pályának, sőt, ha még egyszer megszületnék, akkor lehet, hogy én is jogász lennék. Nagyon izgat ez a dolog!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a szóvivő, akiből a feleség szerint igen jó ügyvéd válhatna.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 16201 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x