Vágó István adta Dévényi Tibor becenevét!
Címlap / Showbiznisz / Vágó István adta Dévényi Tibor becenevét!

Vágó István adta Dévényi Tibor becenevét!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az egész ország Tibi bácsiként ismeri a három kívánságok királyát, aki ma már műsorvezetés helyett lemezlovaskodással keresi a kenyerét. 

A retro jegyében is rengeteg előadó szórakoztatta az EFOTT-on lazítókat, köztük Dévényi Tibi bácsi is kilátogatott a rendezvényre. "Mindig megállítanak, hogy van három kívánságuk... A Három kívánságnak már vége jó pár éve, de az emberek tudatában még mindig benne van, hiszen a műsor húsz évig ment a Magyar Televízióban minden héten, több generáció is ezen nőtt fel. Az első adásban gyönyörű két méteres pali voltam göndör hajjal, és az utolsó adásban már egy enyhén pocakosodó kopasz..." - meséli a tabutv.hu riporterének Dévényi Tibor, aki "ITT vagyok, lehet még két kívánságod!" kitűzőben szórakoztatta a fiatalokat.

"Nagyon szeretem az ilyen fesztiválokat, nekem ez már az ötödik EFOTT-om. Minden úgy kezdődött, hogy hat évvel ezelőtt meghívtak egy gólyatáborba, azt hittem, hogy azért, hogy cikizzenek, aztán elővettem a régi, poros cédéket... Egytől kettőig kellett volna zenélnem, és amikor még öt órakor sem tudtam abbahagyni, akkor éreztem, hogy itt beindult valami!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Dévényi Tibor.

DJ Dévényi szerint a töretlen siker titka a Három kívánság c. műsor, a pontos labda, és persze a név... "A Tibi bácsi nevet Vágó Pista barátomnak köszönhetem, mert egy műsorban Ő kezdett el engem ezzel a névvel cikizni, én pedig ráhagytam. Előbb, vagy utóbb úgy is Tibi bácsi lettem volna, hát most én előbb lettem..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Dévényi Tibor, aki minden buliban 12 pontos labdát oszt szét a fiatalok közt. Hogy miért kerül 16 ezer forintba Tibi bácsi aláírt labdája? A videóból kiderül!



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2349 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x