Katus Attila kétezret nyert a ruletten
Címlap / Showbiznisz / Katus Attila kétezret nyert a ruletten

Katus Attila kétezret nyert a ruletten

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A fitneszbajnokot egy számára idegen, játékgépekkel körbeölelt környezetben kaptuk mikrofonvégre. 

Katus Attila a minap az egyik bevásárlóközpont kaszinójában tette próbára a szerencséjét, de szerencsétlenségére a Tabu Tv stábja is épp arra járt.

"Igazából nagyon ritkán szoktam játszani, de most még nyertem is, úgyhogy duplán ritka történt velem éppen. Óvatos duhaj voltam, mert kicsi összegekkel játszottam, de mégis sikerült jó érzéssel és egy kevés pénzzel távoznom innen. Kaptam egy kis kreditet, amire rá tudtam tenni az én kis minimális, kétezer forintos nyereményemet. Persze nem is az a fontos, hogy mennyi pénzt nyertünk, hanem az, hogy játszottunk és hogy jól éreztük magunkat!" - meséli a tabutv.hu riporterének a sportember, aki nem tart attól, hogy magába fogja szippantani a kaszinók világa.

"Én alapvetően nem vagyok túl jóban a szerencsével, hiszen eddig az volt a jellemző, hogy mindenért meg kellett dolgoznom. Mindig úgy alakult az életem, hogy keményen dolgoztam mindenért és amikor kettőt előreléptem, akkor mindig gyorsan hátra is trappoltam egyet. Mindenesetre szerintem egyáltalán nem baj, hogy lassan alakulnak az ember dolgai: én teljesen elégedett vagyok!" - mondta el a Tabu Tv riporterének Katus Attila.

A fitneszbajnoknak egyébként az elmúlt hónapokban a barátnőjével történt szakítása miatt került a bulvársajtó hasábjaira. "Még mindig nincsen más nő az életemben, de továbbra is nagyon jóban vagyok az előző párommal: heti szinten találkozunk és konzultálunk, szóval jó maradt a kapcsolatunk!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Attila, aki azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy újra összemelegszik a volt kedvesével.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3183 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x