Sarka Katát izgatja, ha Hajdú Péter énekel
Címlap / Showbiznisz / Sarka Katát izgatja, ha Hajdú Péter énekel

Sarka Katát izgatja, ha Hajdú Péter énekel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A showman felesége még csengőhangként is beállította egy darabig Hajdú Péter zenés produkcióját. Peti szerint azért nem esett még ki a Nagy Duettből, mert a nézők szeretik esetlennek látni. 

Hajdú Péter és Sarka Kata még mindig sugárzóan boldogak, legutóbb például a JOY & CKM Top100 Díjátadó Party alatt vakították kisugárzásukkal az embereket. "A mostani boldogságunk titka talán az, hogy ennyire örülünk annak, hogy végre látjuk egymást, mert a Petiből ma például eddig összesen ma azt a tíz percet láttam amióta itt vagyunk!" - meséli a tabutv.hu riporterének Sarka Kata aki a Frizbivel és a Nagy Duettel kapcsolatos elfoglaltságok miatt találkozik oly keveset a férjével személyesen.

Bár testközelből alig, a tévéképernyőről folyamatosan vizslathatná a műsorvezetőt, hiszen szinte éjjel nappal szerepel. Péter szerint így is olyannyira jól működik a kapcsolatuk, hogy Kata a képernyőt nézve is felizgul például egy-egy pénteki zenés produkció láttán. "Az első adásnál nagyon féltem nehogy leégjen, de azóta már megszerettem, sőt a csengőhangom is ő volt egy darabig!" - újságolja a videóban Hajdú-Sarka Kata.

"Nagyon örülök annak, hogy így imádnak minket, mert bizonyos prekoncepciók ledőltek velem kapcsolatban. Szerintem jó látni esetlennek azt az embert, akiről egészen mást képzelnek el... tisztában vagyok azzal, hogy nem a hangom és a ritmusérzékem miatt szavaznak rám ennyien!" - magyarázza a Tabu Tv videójában Hajdú Péter.

A Frizbi Hajdú Péterrel névadó házigazdája egyébként először nemet mondott a Nagy Duettre, de aztán mégis meggyőzték őt, hogy vállalja a felkérést. "Én minden döntést úgy hozok meg, hogy megkérdezem előtte a feleségem véleményét és az ellenkezőjét teszem! Azóta van így, hogy egyszer elmentünk egy casinoba, mondta, hogy a feketére tegyek, én rátettem a pirosra és nyertünk" - avat be a család titkaiba a TV2 műsorvezetője.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3558 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x