Berlusconi a lányok után a tanúkat is megfizeti
Címlap / Showbiznisz / Berlusconi a lányok után a tanúkat is megfizeti

Berlusconi a lányok után a tanúkat is megfizeti

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Több százezer eurót utalt át Silvio Berlusconi az ellene zajló bírósági tárgyalás mellette szóló tanúinak - derítette ki az olasz sajtó a volt miniszterelnök ellen prostitúcióra való kényszerítés vádjával indított Ruby-per folytatásával egyidőben. 

Silvio Berlusconi százezer eurót utalt át tavaly nyáron Nicole Minetti bankszámlájára és további nyolcvanhétezret a Minettit védelmező ügyvédeknek - értesült az olasz sajtó.

Az újságok nem felejtették el megjegyezni, hogy Minetti - a mai napig a Berlusconi vezette Szabadság Népe (PdL) párt lombardiai tartományi testületének képviselője - ellen kerítés vádjával folyik per a milánói bíróságon. Az ügyészségi vizsgálat szerint Minetti "szállította" a fiatal lányokat a volt miniszterelnök által rendezett partikra.

Minetti a Berlusconi elleni Ruby-perben érintett, mivel a képviselőnő volt az, aki 2010 májusában a milánói rendőrségen gyámságot vállalt az akkor még kiskorú Rubyért, a Berlusconit frekventáló prostituáltért. A lányt lopásért letartóztatták és a rendőrségre telefonáló Berlusconi azt az utasítást adta, hogy Rubyt Minettinek adják át.

Minetti a CNN hírtelevíziónak tavaly adott interjúban tagadta a Berlusconi villáiban rendezett szexpartik létezését és azt állította, hogy Silvio Berlusconihoz szerelmi szál fűzte.

A Berlusconitól Minettinek átutalt összeget "baráti kölcsönnek" nevezte a volt kormányfő védőügyvédje, Niccolo Ghedini. Szerinte kölcsön volt az a 127 ezer euró is, melyet Berlusconi idén áprilisban utalt át az Imma és Eleonora De Vivo ikerpárosnak, akik szintén Berlusconi partijait látogatták és szintén a Ruby-perben szerepelnek a védelem tanúiként.

A sajtóinformációk időzítése nem volt véletlen. Április 16-án folytatódik a tavaly kezdődött Ruby-per. A vádak szerint az idén hetvenhat éves Berlusconi 2010 februárjától ismerte az akkor még csak tizenhét éves Karima El Mahroug - művésznevén Szívtipró Ruby - marokkói lányt. Rubyval együtt állítólag félszáz fiatal nő látogatta Berlusconi otthonát, akiket a politikus pénzzel, lakással, értékes ajándékokkal fizetett ki.

Jövő kedden a lányokat hallgatják meg a bíróságon, április 20-án pedig a Rubyt letartóztató rendőröket. Berlusconi eddig a Ruby-per egyetlen tárgyalásán sem jelent meg.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1663 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x