Nem tetszik a monacói hercegnek az édesanyjáról készülő...
Címlap / Showbiznisz / Nem tetszik a monacói hercegnek az édesanyjáról készülő film

Nem tetszik a monacói hercegnek az édesanyjáról készülő film

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Nem tetszik II. Albert monacói hercegnek az édesanyjáról, Grace Kellyről készülő hollywoodi film. 

A herceg szerint a produkció szükségtelenül állítja dicsfénybe édesanyja életét, és történelmi pontatlanságokat tartalmaz - idézte a kritikát a The Daily Telegraph online kiadása.
 
A hercegi család már eddig is számos változtatást javasolt a forgatókönyvben, amelyeket az alkotók figyelmen kívül hagytak, a szkript legutóbbi változatán pedig igazán megrökönyödtek. A palota ezért közleményt adott ki, amelyben merő kitalációnak minősítették a produkció egy sor jelenetét, és leszögezték, hogy ebből kifolyólag a film semmiképpen sem tekinthető Grace Kelly életrajzának.
 

Nicole Kidman a filmben és Grace Kelly
 
A mozikba jövőre kerülő film főszerepét Nicole Kidman vállalta el, rendezője Oliver Dahan.
 
Az amerikai színésznő a világ egyik leghíresebb filmcsillaga volt, amikor 1956-ban hozzáment III. Rainier monacói herceghez. A hercegné 52 esztendős korában, 1982-ben hunyt el autóbaleset következtében. A film életének azt a szakaszát idézi fel, amikor a franciák számára adóparadicsomot jelentő hercegség feszült viszonyba került Franciaországgal. A produkció elsősorban azt emeli ki, hogyan támogatta férjét a fiatal hercegné a kínos diplomáciai botrány megoldásában.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1652 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x