Bevackolnál télire? Ágynemű divat - Nem csak mackóknak!
Címlap / Szépség-Egészség / Bevackolnál télire? Ágynemű divat - Nem csak mackóknak!

Bevackolnál télire? Ágynemű divat - Nem csak mackóknak!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Virágos, tarka, kockás, színes, ezerféle anyagból. Az egyik jól mutat a hálószobában, a másik sehogy se. Úgy gondoljuk, végül is csak alszunk benne, semmi komoly, nem láthatja senki, azonban a friss, szép, kellemes színű és mintájú ágyneműben sokkal jobban alszunk, és jobban indul a nap! 

Miért fontos a jó ágynemű?
Sokkal jobban alszol egy frissen mosott ágyban, mint egy kéthetesben. Még jobb, ha ennek a színe, mintája, és anyaga is tetszik. Az sem utolsó szempont, hogy éppen illjék a huzat az ágyneműre, ha nagyon lelóg, ha kicsi, akkor szűk, és rászorul. Emellett a sok kispárnának, díszpárnának sem árt egy-egy huzat, a lepedő színe sem baj, ha illeszkedik az összképbe, és végül, de nem utolsó sorban, télen a sok plusz pokróc tarka tirádáját is jobb behúzni, szebb és kevésbé koszolódik, szóval egyszerre sok kell belőle.

Összegyűjtöttünk pár csodaszép ágyneműt. Miért különlegesek ezek? Mert a színük, a virágmintájuk frissít. Mert ötletes mandala és Aum mantra van rajta, mely jót tesz energiarendszerednek is, és mert látatni szeretnénk, akár egy sötét vászon ágyneműhuzat is lehet meseszép, ha rendelkezik koncepcióval. Ilyen lehet az ötletes pucéran fekszünk egymás melett ágynemű is. Olyan, mintha te lennél és semmit sem viselnél.

HarmoNet tipp: Egy izgalmas ruhadarab - a harisnya múltja és jelene >>

Milyen a jó ágynemű?
1. Érintése kellemes, nem csúszós, nem hideg, nem meleg, nem nyirkos, éppen megfelelő a bőrnek. Nem dörzsöl, és nem olyan, mint egy minőségtelen törülköző, amely nem szívja fel rólad a fürdővizet.


2. A jó ágynemű színét tekintve illik mindkettőtök, vagy a gyermek személyiségéhez, és mintája nem ijesztő, ha fejeden a takaróval ébredsz reggel, nem kell megijedned tőle.

3. Könnyen mosható, és sokszor mosható, egy izzadástól, vagy egy 30 fokos mosástól nem veszti el azonnal a színét, vagyis festett kelmék nem alkalmasak ágyneműnek.


4. Vasalható is, amely nem csak szebbé tesz, fertőtlenít is, ez pedig, főkét a gyermekek esetében nagyon fontos. A vasalástól nem fényesedik ki, és anyaga nem válik ragadóssá.


5. Nem túl nyúlós fajta, mert az olyan reggelre háromszor körbeteker téged magadat is, miközben a takarón is rajta marad, és hasasan lelóg az egész takaródról.

6. A jó ágynemű nem feltétlenül selyem, vagy bármi különleges anyagú, lényeg inkább, hogy kellemes tapintása legyen, a külsőségek kevésbé számítanak.


7. Végül, de nem utolsó sorban, eleganciája textíliában rejlik. A szép díszgombok, cipzárak, csipkék és felvart kacatok egy ágyleterítőn nappal talán jól mutatnak, de az ágytakarót naponta csak kétszer 10 percig nézed, viszont legalább 6-8-10 órát alszol benne, ezért a kényelemérzet fontosabb.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 10540 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x