Harc a méltóbb egészségügyért!
Címlap / Szépség-Egészség / Harc a méltóbb egészségügyért!

Harc a méltóbb egészségügyért!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A Magyarok Szövetsége Nemzeti Érdek Programja útmutatást nyújt a hazánkat sújtó gazdasági, társadalmi, és erkölcsi válság megszüntetéséhez. A Nemzeti Érdek Programot a Magyarok Szövetsége sajtótájékoztatók keretében ismerteti a társadalom tájékoztatásáért felelős médiumokkal. 

Pár hete Kunszentmiklós-Bösztörpusztán a Magyarok országos gyűlésén a Magyarok Szövetvége kinyilatkoztatta követelését a magyar kormány felé főképpen a tarthatatlan hazai egészségüggyel kapcsolatban. Mint azt tegnap tartott sajtótájékoztatójukon is megerősítették, felszólítják az Államfőt, az Országgyűlést és a Kormányt, hogy október 23-ig kezdjék meg az alkotmányos rend helyreállítását!

A Magyarok Szövetsége szerint újra kell szerződnünk a nemzet megtartásáért és felemelkedéséért. A Magyarok Országos Gyűlésének sajtótájékoztatóján vázolták azt a kiáltványt, aminek végén keményen ott áll az ultimátum: amennyiben a hatalmon lévők nem ismerik el a magyar alkotmányosságot, nem indítják el a jogfolytonosság helyreállításának folyamatát 2009. októben 23-áig, akkor a Magyarok Szövetsége polgári engedetlenségre szólít mindenkit, s egyúttal arra kér minden egyént és társadalmi szervezetet, hogy csatlakozzon hozzájuk.

HarmoNet tipp: A legsúlyosabb egészségügyi veszély! >>

Az elmúlt heti sajtótájékoztatón a Magyarok Szövetsége egészségügyi és társadalmi jóléti programját mutatta be Dr. Pócs Alfréd, Magyarok Szövetsége Egészségügyi tagozatának tagja, a Magyar Orvosi Kamara Heves megyei elnöke, Dr. Papp Lajos szívsebész és Hirschné Henn Edit, szintén a Magyarok Szövetsége Társadalmi jólét tagozatától. Az MSz civil szövetség, tehát egyik pártnak sem tagjai, de természetesen tagjai között szakemberek is vannak, akik látják, hogy már nem csak beszélni, de cselekedni is kell.


Hosszasan beszéltek arról, hogy a hazai egészségügy jelenlegi helyzete tarthatatlan, de orvosolható lenne. Ezzel kapcsolatban az MSz részletekbe menő tervezetet dolgozott ki. Mint ismeretes, egészségügyi intézmények sorát zárják be, az egészségügyi dolgozókat nem ismerik el kellően, félteniük kell az állásukat, miközben valójában minimum 20.000 egészségügyi dolgozóra lenne még szükség.

Kifejezetten szűkös helyzetben vagyunk, de az EU-s források átcsoportosításával mindenre jutna elegendő pénz. Az államnak sokkal több pénzt kell invesztálnia az egészségügybe, nem pedig privatizálni. Az MSz szerint nem csak a pártokat, hanem az egészségügy minisztert is választani kéne és ő is, mint minden miniszter, legyen visszahívható, ha nem látta el feladatát kellőképpen.

Az egészségügy oktatást már óvodás korban el kéne kezdeni. A gyógyításban vissza kell térni a lélek gyógyászatához is és a test-lélek-szellem hármasságához, illetve a népi gyógymódokhoz, ami a természetgyógyászatban fellelhető, de például a gyógynövényeket egyik egyetemen se tanítják. India jó példa, ahol elterjesztették az ayurvedikus gyógyászatot és így tudják valamelyest megoldani a sokmilliós népesség egészségügyi ellátását.

A túlságosan gyógyszercentrikus világban meg kell szüntetni a gyógyszertársaságok egyeduralmát. Magyarországot a biokertészet országává kell tenni. Természetgyógyászati módszerekkel a betegek jelentős része meggyógyulna. A feltalálókat támogatni kéne, az ország húzóágazata lehetne az egészségügy. A Kárpát-medence a Föld legegészségesebb területe, mégis sok esetben külföldről szerezzük be a gyakran mérgező, értéktelen egészségügy termékeket.

HarmoNet tipp: Berögződések és beidegződések hálójában >>

Az eddigieket összefoglalva az MSz a válság felszámolása érdekében az alábbi lépések mihamarabbi megtételét tartja elkerülhetetlenül fontosnak:
  • Az egészségséghez való jog alkotmányos jog, állami felelősség.
  • Kívánatos a magyar orvosok és egészségügyi dolgozók nemzetközi színvonalú anyagi és erkölcsi megbecsülése.
  • Ezeken kívül egészséges táplálékot, jó ivóvizet a magyar embernek!
  • Nem szabad profitot termelővé degradálni az egészségügyi gyógyító munkát. A bürokratákat le kell váltani és nagy gyakorlatú és erkölcsileg fedhetetlen, nagy tapasztalattal rendelkező szakmai rátermettség alapján kiválasztandó vezetőkkel kell feltölteni az egészségügyi intézményeket.
  • Általános egészség kultúrát kell létrehozni, melynek alapja az egészség megőrzés. A magyar ember számára szellemi testi, lelki, szellemi harmóniát nyújtó hagyományos ősi eljárásokhoz való jutása, szervezetten állami támogatás és ellenőrzés mellett biztosítva legyen. Ezt a szemléletet a felsőoktatási intézményekben oktatni kell, hogy ne csak a betegséget gyógyítsuk, hanem a beteg embert.
  • A magyar társadalomban mindenki alapvető (alkotmányba rögzítendő!) erkölcsi joga és kötelessége az élet védelme és annak szolgálata: védett gyermekkor, melyen belül minőségi nevelés és oktatás saját nemzeti érdekeink és sajátosságaink mentén; magas színvonalú közrend, közerkölcs biztosítása; háromgenerációs családi modell...

Több információ >>

Szöveg, fotó: ZKZ
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3720 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x