Őszi retró: A ’80-as évek divatja lesz megint a trendi!...
Címlap / Szépség-Egészség / Őszi retró: A ’80-as évek divatja lesz megint a trendi! (Képekkel!)

Őszi retró: A ’80-as évek divatja lesz megint a trendi! (Képekkel!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Ismét beköszöntött az ősz... Egy új szezon pedig nem kezdődhet el az Arena Plaza immár hagyományosnak mondható stílusteremtő divatbemutatói nélkül! A nemzetközi divatdiktátorok a nyolcvanas évek elemeire építettek, mikor megálmodták az idei őszi trendeket, ennek szellemében a korszak gigantikus válltömései, szegecselt kesztyűi és elasztikus nadrágjai köszönnek vissza a kifutókon. 

Október hétvégéin a hazai közönség is ízelítőt kaphat a nemzetközi divatújdonságokból: az Arena Plaza egy időutazásra invitálja látogatóit, melynek során a hangsúlyos 80-as évek mellett megtekinthetik az elmúlt évtizedek összes meghatározó elemét: a 40-es évek pilóta szerkóira hajazó modelljeitől az etno stíluson át az elegáns öltözetig. A bemutatót egy elképesztő kiegészítő kavalkád teszi még különlegesebbé: idén ugyanis a bőr vagy szegecselt kesztyűk akár könyök fölött is végződhetnek, a csizmák combközépig is érhetnek, és továbbra is hódít az extrém méretű napszemüveg és a katonai stílusú sapka.  



Mi most a trendi?

„Az idei őszi-téli divat a színekről szól. A trendeket a nyolcvanas évek irányzatai inspirálták, szinte mindenhol ez a korszak köszön vissza: a filmekben, a zenében, a klipekben, így találkozhatunk a diszkóval és az élénk neonszínekkel, a gothic-punkos extravagáns, fekete öltözékekkel, visszatérnek a break és a hip-hop laza szerelései, és természetesen meghatározó eleme az idei trendnek a váll- és derékhangsúlyos szabás, az óriási válltömésekkel. Idén annak sem kell letörnie, akitől távolabb állnak a neon színek: feketével, pirossal továbbra sem lehet melléfogni, a lényeg, hogy a szín erős legyen.” – foglalja össze az idei őszi szezonra vonatkozó stílusjegyeket a divatbemutató stylistja, Lakatos Márk.


A legfrissebb utcai viseletek mellett az elegáns ruhakölteményeket és fehérnemű kollekciókat is felvonultató show-t ezúttal is Lukács Gabi rendezi, a kollekciók  összeállításáról pedig Lakatos Márk stylist gondoskodik. A felejthetetlen látványt a már jól ismert tánckar, köztük Karsai Zita és Szabó Tamás garantálja, a ruhákat pedig a világ legrangosabb kifutóit megjárt modellek mutatják majd be. 


HarmoNet tipp: Stílus, ami örök - Divatbemutató a retro jegyében >>

Ha a látogatókat valami különösen megfogja egy bemutatón, akkor érdemes kihasználni a bemutatók szüneteiben a „Happy Hour” akciót, aminek keretein belül minden divatshow után egy órán keresztül egyes boltokban kedvezményekkel, akciókkal várják a látogatókat.  



A divatbemutatók időpontjai

  • október 16. (péntek): 16.00, 18.00
  • október 17. (szombat): 13.00, 14.30,16.00, 17.30
  • október 18. (vasárnap): 13.00, 14.30,16.00, 17.30

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 21757 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x