HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-05-25
Szépség-Egészség

Második esküvő - második nászút

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-05-25

Az első esküvő még hét országra szóló. Álmokat megvalósító, hófehér ruhás királylányos fantázia. A második azonban visszafogottabb, mégis gyakran mélyebb elköteleződés rejtőzik mögötte.  

 

Másodjára már nem olyan könnyen adja be a derekát az ember. Ha mégis rászánja magát arra, hogy újra az anyakönyvvezető elé járuljon, már más motivációk, más vágyak uralják. Ez természetesen nem jelenti, hogy a turkálóban kéne menyasszonyi öltözéket keresned magadnak, vagy hogy „oda elég lesz egy kosztüm is”.

A második házasságban a hagyomány szerint már nem illendő a tiszta fehér ruha – ami a szűziesség jelképe – viszont ugyanúgy elegánsak és vonzóak szeretnének lenni azok a menyasszonyok is, akik már másodjára állnak oda kimondani az igent. Számukra nem túl könnyű megtalálni a megfelelő és trendek szerint is illendő ruházatot.

Az okos választás olyan, hogy a ruha elemeit, vagy akár az egész kompozíciót később akár estélyiként is tovább viselhetjük. Az ékszerek, a hajviselet, a kiegészítők könnyedén esküvőivé teszik ezeket a kollekciókat.

A minőségi anyagok, a tervezői kollekciók pedig megadják azt a pluszt, amit lehet, hogy az első házasságkötés során nem kaptál meg. Most azonban nem kell erről lemondani, csupán a konvenciók kedvéért.

Nászút – ahogy az álmaidban szerepel

A második házasságban a nászútra sem szívesen mennek már a régi helyekre a párok. A szex szerepe is átrendeződik a legtöbb kapcsolatban, mire a második igenre sor kerül. Nem mindegy persze az sem, hogy megadják-e a módját a párok a nászéjszakának. Hiszen ez az alkalom – akármennyire is ismerik már egymást – igencsak szép emlék lehet, ha odafigyelnek. A nászút másodjára már nem a külvilágnak, hanem a párnak magának szól. Ilyenkor ugyanúgy érdemes a megfelelő fehérneműt felhúzni, csábítani, hódítani.
kép forrása

 
 
[11205]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotLélekpillangó:
[...] Bővebben!
Rádzsa boci titkai:
Szeresd - etesd! Dobj neki egy villa szénát:

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x