Meddőség és daganatok ellen - a homeopátián is túl
Címlap / Szépség-Egészség / Meddőség és daganatok ellen - a homeopátián is túl

Meddőség és daganatok ellen - a homeopátián is túl

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A homeopátia a szervezetnek információt adva segít. Hogy mennyire hatásosan, azt - közvetve - jelzi a tény, hogy az angol királyi család tagjai tudtommal szinte kizárólag homeopátiával gyógyíttatják magukat. A homeopátiával csak egy nagy gond van: nehéz eltalálni, hogy az adott betegnek a létező, kb. 4300 homeopátiás szer közül melyik lesz a megfelelő. Dr. Domján László cikke.  

Dr. Márkus István soproni szülész-nőgyógyász és klinikai onkológus orvos és párja, Bencze Ilona homeopata olyan – homeopátiás jellegű – szert fejlesztettek ki, amit túlzás nélkül nevezhetek magyar világszenzációnak.

A homeopátia a szervezetnek információt adva segít. Hogy mennyire hatásosan, azt – közvetve – jelzi a tény, hogy az angol királyi család tagjai tudtommal szinte kizárólag homeopátiával gyógyíttatják magukat. S ahogy az Erzsébetek életkorát nézem, elég sikeresen…

A homeopátiával csak egy nagy gond van: nehéz eltalálni, hogy az adott betegnek a létező, kb. 4300 homeopátiás szer közül melyik lesz a megfelelő. Istvánék ezen a ponton vágták át sikerrel a „gordiuszi csomót”: 84 virágszirom kivonatából – Moksa Elixír néven – olyan szert készítettek, ami az összes problématípust lefedi!


Az elért eredményekkel kapcsolatban idézem dr. Márkus István szavait: „a megmagyarázhatatlan és indokolatlan meddőségeknek bizony a fele megoldódott. A másik végpont a daganatos betegek kezelése volt. … Példát mondok: egy 34-35 éves nőbeteg, akinek egy éven belül mellrákja és méhnyakrákja keletkezik, az egy eléggé elkeserítő helyzet. Ráadásul: amikor a rendelőbe érkezett, akkor egy kifekélyesedett műtéti területet láttunk a sugárkezelés által roncsolva. Tehát egy nagyon szomorú eset volt.

A Moksa Elixír alkalmazásával is meghagytuk a hagyományos terápiát, de a Moksa Elixírt preferáltuk, hiszen a hagyományos terápia nagyrészt már letelt. Nagyon gyorsan javulásnak indult. Számunkra is meglepő gyorsasággal, hiszen egy homeopátiás alapelv, hogy minden betegség annyi hónapon keresztül fejlődik vissza, vagy gyógyul, ahány év alatt kialakult. A mi betegünk drámai gyorsasággal kezdett el javulni, eltűnt a kifekélyesedés, 2-3 hónap alatt alkalmassá vált plasztikai műtétre, a nőgyógyászati kenetéből eltűntek a gyanús sejtek, megoperálható volt a melle – ma már gyönyörűen néz ki. Fél év elteltével ez a beteg kívülről teljesen egészséges embernek látszik, és az összes lelete is egészséges.

Dr. Márkus István

Döbbenetes volt személyiségének a megváltozása, és döbbenetes volt látni a körülötte lévő világ megújulását is.
Ennek a betegnek a kemoterápia és a sugárkezelés alatt felbomlott a házassága.

A férje otthagyta, gyermekük nem volt, nagyon elkeserítő kapcsolati rendszerben volt, idős szüleivel élt együtt egy kis faluban. Ilonának volt a betege, a történetet ő fejtette ki. Nagyon szép érdekessége volt, hogy azt állította a beteg, hogy vele mindig minden rendben volt, de egy nagyon lehatárolt, korlátozott, szűkre szabott életet láttunk egy elő-elővillanó kreatív személyiségben.

Ilona nagyon jó anamnézissel rákérdezett, hogy mikor kis gyerek volt, mi szeretett volna lenni, és a beteg azt mondta, indián. Hát ez a szabadságnak a jelképe volt. Nagyon szép volt látni, hogy a gyógyulása során és a válása után ez a beteg talpra állt, a kis faluból beköltözött városba, munkahelyet változtatott, ma egy nagy csoportnak a vezetője, bátran elment nyilvános helyekre – jó helyeket értek alatta – szórakozni, találkozott egy csodálatos emberrel, aki az embert látja benne a mai napig.

Bencze Ilona

Döbbenetes mellékhatásként konstatáltuk, hogy akivel találkozott, az egy nagyon gazdag osztrák diplomatacsalád sarja, aki egy üzletláncnak a gazdasági vezetője, azonnal elkezdtek külföldre járni, utazni. Egyiptomtól Kínáig sok helyen megfordultak, és a betegünk személyisége kinyílott.”

Az érdeklődők figyelmébe ajánlom 35 perces (technikailag amatőr) videointerjúnkat, amelyet idekattintva lehet kiválasztani és megtekinteni: www.agykontroll.hu/videok

dr. Domján László (www.agykontroll.hu)

Kép: piqs.de: mellie77 - Blumen Blumen überall
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 9721 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x