Tavaszi színterápia a gardróbból: 3 szín - 3 hangulat
Címlap / Szépség-Egészség / Tavaszi színterápia a gardróbból: 3 szín - 3 hangulat

Tavaszi színterápia a gardróbból: 3 szín - 3 hangulat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Az ilyenkor szokásos tavaszi fáradtság idején szinte elepedünk végre egy kis napfény és tartós jó idő után. Amíg a nap ki nem süt, használd a ruhatáradat színterápiás célzattal, esetleg szerezz be néhány új, vidám színű darabot - így máris szebb színben látod majd a világot. 

1. Esik? Lásd rózsaszínben a világot!
Ha a borongós idő ellenére is szeretnéd jól érezni magad a bőrödben, újíts be néhány rózsaszín, pink, mályvaszínű vagy halványlila kiegészítőt – garantáltan jobb színben látod majd a világot!


Fotó forrása: Pixabay

  • A hűvösebb napokon indokolt a ballonkabát – de miért is ne lehetne az is rózsaszín? Esernyővel és egy vastag kendővel biztosan elkerülöd a megfázást is.
  • Az idei divat egyik nagy slágere a masni, ami a kabátokon, kalapokon, cipőkön és táskákon egyaránt visszaköszön, ha a rózsaszín dominál a megjelenésedben, akkor egyenesen kötelező elem!
  • Ha nőies megjelenést szeretnél, mégis többnyire sokat rohangálsz napközben, válassz egy kényelmes pink tornacipőt vagy egy szolid balerinát!

2. Zöldülj ki!

Lélegezz együtt a természettel, vedd át a megújulás ritmusát, hordj friss élénkzöld vagy éppen mély méregzöld színeket!


Fotó forrása: Pixabay
 
  • A zöld egyszerre nyugtat meg és tölt fel energiával, remek választás a stresszes hétköznapokra.
  • A zöld elegáns és kifinomult: válassz karcsúsított ballonkabátot a most újra divatos platform cipővel és bőrtáskával – jól passzolnak hozzá az arany ékszerek is!
  • Ha viszont a stílusod inkább bohém és laza, húzz lapos talpú cipőt, egyenes szabású dzsekit és válogass kedvedre a jópofa kiegészítők tárházából!

3.  Finom fuvallatok: frissülj fel fehérben!

A fehér a tisztaság, a megújulás, az újrakezdés jelképe. Ha radikális változásra vágysz a szürke téli hónapok után, öltözz fehérbe!

 

Fotó forrása: Pixabay

  • A fehérrel egyszerre érhetsz el kifinomult és feltűnő hatást. A fehér elegáns, de kislányosan bájos is lehet.
  • A túl sok fehér viszont hidegséget, távolságtartást kelt – semmiképpen se öltözz tetőtől-talpig fehérbe. Kombináld a fehér különböző árnyalatait finom púderrózsaszínnel, virágmintával, babakékkel!
  • A fehérhez jól passzolnak a csipkés, kötött, rojtos holmik – ezekkel romantikus hatást kelthetsz, valamint a lágy ívű ezüst ékszerek.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7166 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x