Ájurvédikus testtípusteszt a Facebookon
Címlap / Szépség-Egészség / Ájurvédikus testtípusteszt a Facebookon

Ájurvédikus testtípusteszt a Facebookon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Ismerd meg testi-lelki alkatodat, kerülj közelebb az egészségedhez az ájurvéda 5000 éves bölcsessége segítségével. Attól függően, hogy váta, pitta vagy kapha típus vagy, más és más gyógymódok, élelmiszerek, gyógynövények segítenek az egészséged megőrzésében. 

A Maharishi Ájurvéda Facebook-oldalán útjára indult az első olyan alkalmazás, melynek segítségével – az ájurvéda 5000 éves bölcsességét felhasználva – testi-lelki alkati jellemzést ismerhetnek meg az egészséges életmód és az ájurvéda iránt érdeklődő Facebook-felhasználók.

Az ájurvéda három ún. dóshát ismer, a Vátát, a Pittát és a Kaphát. Dóshánként 15 egyszerű kérdésre kell válaszolni, ezt követően az alkalmazás elkészíti a személyes alkati jellemzőket, illetve tanácsokkal is szolgál.


A testtípusteszt bár nem helyettesíti a személyes ájurvédikus konzultációt, ennek ellenére – ha minden kérdésre pontos válasz adatik – meglepő pontossággal állapítja meg a tesztet kitöltő személyes alkati tulajdonságait.

A részletes jellemzésen kívül az alkati adottságoknak megfelelő Maharishi Ájurvéda termékcsomagot is ajánl az alkalmazás. A dóshák szerint megalkotott termékcsomag tea, csúrna (fűszerkeverék) és aroma olaj együttes alkalmazásával segíti a gyakorlatban is az egyensúly megtartását.

Az alkalmazás a következő Facebook-címen érhető el >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3293 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x