HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-07-21
Címlap / Szépség-Egészség / Fájdalomcsillapítók a konyhából

Fájdalomcsillapítók a konyhából

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-07-21

A konyhánkban rendelkezésünkre álló különböző konyhakerti növények, tejtermékek, zöldségek nem egy esetben gyógyszerként is használhatók. Ezért aztán előbb nézzünk körül a spájzban, mielőtt a fájdalomcsillapítóért vagy más gyógyszerekért nyúlunk. 

 

Hagyma
Fájdalmas rovarcsípések és allergiás reakciók ellenszere. Antiszeptikus, gyulladásgátló hatásának köszönhetően lelohasztja a rovarcsípések helyét. Helyezzük a félbevágott hagymát a fájó testrészre, s bár eleinte kissé éget, mintegy 10 perc elteltével már megszűnik a fájdalom, s elmúlik a viszketés.

Retek
Gyomortájéki nyomásra, teltségérzetre, epeproblémára ajánlott. Mind a nagy fehér kerti retek, mind az apró piros fajta olyan olajokat tartalmaz, amelyek hatástalanítják a baktériumokat, ésgondoskodnak az emésztés szabályozásáról. Mivel az epetermelés megnövekszik, a táplálékkal felvett zsírok elégetése is hatékonyabb.

Fejes saláta
Égett sebek ellen hatásos: a forrásban lévő vízben 5 percig főzzük a salátaleveleket. A főzetet vattával vigyük fel a fájó bőrfelületre. Nedvesen tartja a bőrt, csökkenti fájdalmat.
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[1783]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/krisna_v_2017_07_21.gif
 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x