Év eleje. Van, ami változik, van, ami nem. Pár dolog, amire...
Címlap / Szépség-Egészség / Év eleje. Van, ami változik, van, ami nem. Pár dolog, amire számíthatunk 2016-ban

Dr. Csábi Bettina

Év eleje. Van, ami változik, van, ami nem. Pár dolog, amire számíthatunk 2016-ban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Vannak, akik hinni akarnak abban, hogy a semmiből valami lesz… Ők azok akik megveszik a csodabogyókat, fogyasztó teakeverékeket, és megveszik maguknak az illúziót 30 napra, hogy minden változtatás nélkül úgy fognak kinézni, mint a fitness modellek, nos, ők továbbra is voltak, vannak és lesznek is. És csalódnak.. 

Akik homokba dugva fejüket a „fogadd el magadat” felmentő kifogással élik mindennapjaikat

Ha nincs betegséged, akkor okod sincs arra, hogy ne tudjál fejlődni. Lehet, hogy neked kényelmes elfogadni magadat, és a TV előtt ücsörögve majszolni, de a gyereked és a saját érdeked az lenne, ha vitalitással telve élnéd mindennapjaidat, a párodé pedig úgyszintén. Ki akar egy állandóan fáradt, kifacsart anyukát, párt magának? De ilyenek is lesznek majd.

A valódi értékeket és munkát egyre inkább értékelő embereket

Ha valódi eredményeket tudsz produkálni, akkor az erővel nem fognak tudni szembeszállni. Csak aljas módszerekkel. Mind a munkádban, mind pedig életmódváltásodban. Mai példám: 30-án hirdettem meg a BAJNOKOK ÉLETMÓD PROGRAM utolsó 2 napos programomat. Hogy, hogy nem, feltörték a weboldalam 30-án éjszaka. A félreértések elkerülése végett, ha még egyszer előfordul, ismeretlen tettes ellen feljelentést teszek, és akkor viszont kiadják az adatait annak a kedves személynek, aki volt szíves feltörni az oldalam. Egyebekben most is kértem a szolgáltatótól.

Ez persze bennünket nem állíthat meg. Mert tényleges munka áll mögöttünk. Ugyanígy leszel Te is. Először lehet, hogy beszólnak, pusmognak a hátad mögött, aztán kérdezgetik, hogy csináltad. Mert az erővel nem lehet szembeszállni.


Miért teszünk fel vezetékneves ajánlásokat? Mert visszakeresheted napi szinten azoknak a tapasztalatait, sőt, csoportunkban kérdezhetsz is azoktól, akik egész élete megváltozott a program miatt-mert nem csak eléred velünk az álomalakodat, hanem olyan erő-és állóképességre és önbizalomra teszel szert, amiről korábban nem is álmodtál. Itt valódi emberek valódi átalakulásai a garancia a sikerre.

A Peaknél, ha megnézed, Móni heti szinten küld ki hírleveleket, elmagyarázva gyakorlatilag, mit, mikor, miért egyél, táplálékkiegészítőből mit válasszál. Ennek van értelme, mert tudnod kell, mit miért csinálsz.

SOKKAL tudatosabb ügyfeleket

Akik egyre tájékozottabbak, legalább az alapokkal tisztában vannak. És megnézik, ki mondja. Mert mennyire hiteles egy olyan „szakember”, aki mögött nincs tényleges tudás, vagy saját magát sem tudja karban tartani? Tehát ebben az évben neked áll a zászló-mert igényes, tudatos bajnok vagy!

Legyetek bajnokok a mindennapokban!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6285 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x