A Nő arcai
Címlap / Szépség-Egészség / A Nő arcai

Dr. Csábi Bettina

A Nő arcai

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Egy modern világban csak a modern nő állja meg a helyét. Feleség, anya, dolgozó nő, akire mindig lehet támaszkodni, tanácsokat ad, szeret, számítani lehet rá. Ennyi szerepkörre napi 48 óra is kevés lenne. És akkor honnan vegyünk időt arra, hogy magunkkal is foglalkozzunk?  

Tanuld meg élvezni az ELSIMERÉST!

„ Nekem mindenhogy Te vagy a legszebb, de most már látszik az eredmény és még szexibb vagy/Rádi Szofi/”

Te döntöd el, hogy kifogásokat, vagy eredményeket gyártasz. Első lépés, hogy igazat mondjuk magunknak, azaz, hogy miért tartjuk fontosnak, hogy eljárjunk tréningekre? A marketingkutatások szerint, edzeni az emberek több, mint 98%-ban a jobb kinézet kedvéért kezd el. Te tudod eldönteni, hogy hol akarsz tartani 5 év múlva. Az évek múlásával lassul az anyagcsere, előjönnek az egészségügyi problémák, minden évben felszedsz picit, majd egyszer csak azt veszed észre, hogy nem húzol fürdőruhát, nem jársz strandra, nem úgy öltözködsz, ahogy szeretnél. Személy szerint nekem könnyű dolgom van, ha csinos ruhát húzok fel, a másfél éves kislányom, aki most tanul beszélni, rögtön kacagva azt mondja, szép.

Találd meg Te is, mi az, ami hajtani tud téged! Magadnak akarsz tetszeni, vagy a párodnak akarsz megfelelni? Mindegy is, legyen egy célod, amihez az edzés hozzásegít! Vizualizáld az eredményt, és gondold végig, milyen pozitív hozadéka lesz annak, ha heti kétszer-háromszor edzel.

Tanuld meg azokat az ÉRTÉKEKET, amit köztünk kapsz úgy, hogy át tudjad adni!

„Bettinek sikerült elérnie egy hónap alatt amit nekem évekig nem. ... a lányom ma könyörgött: -Anyaaa, ma várj meg légyszi a tornáddal, mert szeretném veled csinálni! ! … szebbet nem is kérhetett volna"

„Honnan van időd 3 gyerek mellett edzeni? Nem venném el az időt tőlük..”

A gyerekekhez kell az energia, és nem attól a napi 1 órától lesz valaki jó szülő, amit edzéssel tölt. Az együttlétek minősége számít a gyerekkel, nem a mennyisége - szerintem. És mikor megkérdezem, kit szeretnek legjobban, és azt mondják, egymást és engem, az SZÁMÍT.”Mennyit tudnék dolgozni ehelyett”- tényleg? A fizikai aktivitás jelentősen megnöveli a szellemi teljesítményt, mint az köztudott. A gyerekek utánozva tanulnak. Ha Te elhízottan, a közösségi oldalak előtt töltöd a pihenőidődet, vagy a sorozatodat bámulva, szerinted a gyerekedbe mi épül be? Azt hiszem, ezzel átbeszéltük… Tehát, ha akarsz valamit, ne azt nézd, hogy nem lehet, hanem hogy lehet!

Tehát 100%-os szemléletváltás, mert egy okot sem tudsz felhozni, amiért a gyerekednek jobb, ha Te nem mozogsz.

Tanuld meg értékelni a gyökereidet!

Félig görög lévén igazi görög receptet hoztam nektek. Almás Pita:

1.5 bögre liszt
1 bögre eritrit
6 tojás
1 vanília rúd
1 cs sütőpor
6-8 alma
Dió maréknyi darálva
Fahéj 2 tk
Szegfűszeg 1 késhegy
Kókusz olaj 150 gr
Csipet só


Mindent összekeversz egy tálban, egy almával kevesebbet lereszelve, kinyomkodva a levét, és a tojások fehérjét külön tálban felverve, hogy könnyebb legyen a tészta.

Kikent és belisztezett tepsibe az alját kiraktam az utolsó alma vékony szeleteket és közé dísznek a darabos dió szemeket, ráöntöttem a kész masszát és be a sütőbe. Kb. 30 perc 180 fokon. Ha kész, kifordítod, azért díszíted az alját mert valójában az a teteje, utána pedig eritrittel szórd meg. Olyan illat áll a lakásban az almától meg a fahéjtól, hogy karácsony feelingem lett.”Jó étvágyat az egészséghez!

„A kockás has a konyhában készül”- ki hallotta már a mondást?

Mindenki tudja, hogy a külsőd 70%-a táplálkozás, 30% edzés.
Mégis azt veszem észre, mikor megkérdezem a hozzám fordulóktól, mit esznek, felük előad egy olyan étrendet, ami még kórházi diétának is erős lenne, holott látható súlyfelesleg van rajtuk. És nem hazudik, hanem nem méri fel reálisan, mit eszik. Tehát az első szabály, hogy ne hazudjatok. Ne hazudjatok saját magatoknak! És ez a legfontosabb, egyben a legnehezebb szabály is.

 
 
1 napig jegyezzétek le, mi az, amit megesztek. És amikor elkezdtek a Tv előtt eszegetni, vagy kinyitogatnia hűtőt, csak 1 falatért, azt is. Tehát ne hazudjatok, ne hazudjatok saját magadnak!
Belegondoltál már, hogy milyen hatással van a párkapcsolatodra, a gyermekeiddel való viszonyodra, hogy Te hogyan éled a mindennapjaidat?
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3571 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x