Különös tünetek gyötrik Csomor Csillát! Magánéletét...
Címlap / Szépség-Egészség / Különös tünetek gyötrik Csomor Csillát! Magánéletét és munkáját is megnehezíti állapota

Különös tünetek gyötrik Csomor Csillát! Magánéletét és munkáját is megnehezíti állapota

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Orvostól orvosig jár tavaly óta Csomor Csilla, akit furcsa betegség támadott meg. Mivel szervi problémát eddig nem találtak nála, a szakértők arra gyanakodnak, allergia húzódhat meg a háttérben. 

Szinte egyik napról a másikra jelentek meg Csomor Csillánál azok a tünetek, amelyek fél éve keserítik meg a színésznő életét. „Tavaly ősszel jelentkezett a hajas fejbőrömön az elváltozás. Először azt hittem, korpásodik a hajam, de kiderült, hogy egy száraz, keratinos lerakódás alakult ki, és mostanra már a testem többi része is érzékennyé vált, kivörösödik, ami néha száraz, viszkető érzéssel párosul. Ezért speciális hajápolási készítményeket, hajszeszt, hajpakolást, valamint gyógyszertári arclemosót, tusfürdőt és bőrgyógyász által felírt testápolót használok, ezek segítenek kordában tartani, de amikor stresszesebb az életem, akkor a tünetek felerősödnek. Korábban soha nem volt ilyen problémám, ezért nehezen viselem, hogy olyan érzékeny lett a bőröm, hogy ha a fésű megkarcolja kicsit, azonnal kivörösödik, felpúposodik. Ez a magánéletemben is eléggé zavaró, de a munkám során is gondot okoz. Ezek a tünetek megnehezítették az életemet az elmúlt pár hónapban.” – mesélte Csomor Csilla, aki azonnal orvoshoz fordult problémáival.


Kivizsgálás tetőtől talpig

Talán nincs is olyan vizsgálat, amit Csilla ne vállalt volna be annak érdekében, hogy mihamarabb meggyógyuljon, de úgy tűnik, nem egyszerű megtalálni a valódi okát tüneteinek. „Még most sem derült ki, mi lehet a gond, így góckutatást végeznek nálam az orvosok. Eddig minden leletem negatív, nem találtak bakteriális fertőzést. Nemrég végezték el rajtam az úgynevezett Prick-tesztet, mellyel sokféle allergiát ki lehet szűrni, de egyik ott tesztelt allergénre sem vagyok érzékeny. Így most az következik, hogy élelmiszerekre, fémekre és a tartósítószerekre vizsgálnak meg. Ez azonban egy hosszabb folyamat.” – mondta Csomor Csilla, aki az Ezüstfény Klinika szakértőitől várja a megoldást bajára.


Allergia lehet a ludas

„Mivel Csilla bőrtüneteit már látta bőrgyógyász és ott kiderült, hogy az állapotát nagy valószínűséggel egy góc okozza, melyet bakteriális fertőzés vagy allergia váltott ki. Ezért átfogó kivizsgálást, góckutatást végzünk nála. Miután több területen nem találtak nála elváltozást, eljött a fül-orr-gégészeti vizsgálat ideje, így került hozzánk is. Mivel vannak torok- és orrtünetei is a bőrproblémák mellett, rögtön allergiára gyanakodtunk. Mivel az övéhez hasonló bőrtüneteket pollenallergia nem okoz, élelmiszer- és fémérzékenység viszont igen, ebben az irányban kezdtük vizsgálni Csilla tüneteit.” – mondta Dr. Maródi Márta fül-orr-gégész, az Ezüstfény Klinika szakorvosa.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 13123 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x