Diétás szép napok – a legtrendibb 6 diéta!
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Diétás szép napok – a legtrendibb 6 diéta!

Diétás szép napok – a legtrendibb 6 diéta!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-24

Amikor az ember lánya diétázásra adja fejét, nagyon nehéz terhet vesz magára. Aki már tett valaha lakatot a hűtőjére, felrakta valaha is a kisfiús mosolyú tornasztár fotóját a konyhafalra és eszegette az ő rúdját  

 

Rendezvénynaptár
Amikor az ember lánya diétázásra adja fejét, nagyon nehéz terhet vesz magára. Aki már tett valaha lakatot a hűtőjére, felrakta valaha is a kisfiús mosolyú tornasztár fotóját a konyhafalra és eszegette az ő rúdját –ahol köztudottan nem a méret a lényeg – 90 napon keresztül, görcsölve a kilók ledobása ellen, az tudja, miről beszélek. Diétázni pedig nehéz!

A legtrendibb: 90 napos diéta
A legmenőbb manapság az a bizonyos 90 napos update program. A lényege, hogy 90 napon át azonos táplálékcsoportba tartozó kajákat egyél. A diétával nem kell koplalnod, akár a csoki torta vagy a pizza is felkerülhet ez étrendre, mégis nagyon kell figyelni, hogy az adott napon mit eszel, különben jaj a karcsú deréknak! A sztárdiétához legjobb, ha tornázol is, legalább odahaza videokazettáról. A diétához fogyókúrás csoportok is alakulnak.

A Patikás diéta
A rendszeresen hirdet fogyókúrás programot. 5 hét alatt 5 kilót fogyhat vele az érdeklődő. Aki regisztrálja magát a weblapon, (rendszeres időközönként indul a program), az ezt a súlyt garantáltan tartani is fogja a program végeztével. Dietetikusok által összeállított programsorhoz étel is rendelhető.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 4715 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x