Fogyókúrás torták - 28 napos ciklus diétával 4-8 kg mínusz!...
Címlap / Szépség-Egészség / Fogyókúrás torták - 28 napos ciklus diétával 4-8 kg mínusz!

Fogyókúrás torták - 28 napos ciklus diétával 4-8 kg mínusz!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Nem őrültünk meg! Sőt, nem is Gombóc Artúrnál jártunk hétvégi fogyókúrás kiképzésen. Igenis, lehet tortákkal fogyókúrázni, mégpedig egészséges módon. A torták kényelmesek, hiszen elég egyszer megsütni őket, és akár egész nap falatozhatunk belőlük, vagy váltogathatjuk a szeleteket. Egy holdhónapra szóló program természetgyógyászunktól!  

 Egészségesebb a csokinál
Elárulom; nem lesz szó most csokoládés és habos tortákról - már ha a tojáshabot nem tekinted habnak. Mert tényleg egészséges ételeket fogunk most ajánlani, mégpedig úgy összerakva, hogy ha ezeket megsütöd, akkor változatosan, és természetesen kalória szegényen étkezhetsz. Az ételekbe javasolt fűszereket érdemes megtartani, hiszen ezek érik el azt a hatást, amir akarsz: a valódi robbantást a testedre rakódott zsírpárnák ellen.

HarmoNet tipp: Fogyókúrázni többen könnyebb! Hogyan?? Itt megtalálod >>

Hat hatásos nap - és a kihagyhatatlan leves
6 féle tortát kínálok most neked, mégpedig úgy, hogy mindegyiket egy-egy napon fogyaszthasd.
Egy napra egy torta a megengedett mennyiség, de kiegészítheted lefeljebb 2 kefírrel, joghurttal - természetesen csak natúr változatban! - és naponta legfeljebb 3 darab mangóval, mandarinnal, 3 karika ananásszal, vagy egy-két citrom levével feldúsított vízzel is.
A tortás diétát legfeljebb 28 napig végezd, és a 28 nap alatt garantáltan megindulnak rólad lefelé a kilók. Egy ruhaméretnyi mínuszt ez a 28 nap garantáltan hozni fog neked, mégpedig úgy, hogy nem rongálod egészségedet, de ha ügyes és kitartó vagy, akár 8 kiló is lehullhat rólad.

HarmoNet fórum tipp: Fogyókúrás és diétásreceptek >>>

Fontos, hogy ezt a diétát ne ismételd három ciklusnál hosszabb ideig, ha pedig 10 kg-nál több kilótól szeretnél megszabadulni, vagy egészségi állapotod nem kielégítő, először az orvosnál kezdj!

Segít, ha a fogyó holddal kezded a fogyókúrát, fontos, hogy hétfői napon állj neki. Mindig egy tortához való mennyiséget adtunk meg. Ha többet sütsz, akkor kétszerezd, vagy négyszerezd meg az adagot. A nagyobb tortaformába többet is tehetsz, de akkor figyelj arra, hogy ne edd meg az egészet egy nap alatt!

3 HarmoNet tipp a tortás fogyókúrához:

  • Ha muffin formákban sütjük meg, és becsomagoljuk, akkor akár több heti adagot is süthetünk egyszerre.
  • Lefagyasztva és a következő napokon sütőben felengedve és melegítve ugyanilyen jó hatású, és elég belőle annyit elővenni, amennyit meg akarunk enni.
  • Célszerű olyan sütőformát használni (szilikonos) amiben nem ragad oda az étel, és elhagyni a zsiradék használatát. Majdnem minden ételben van annyi zsiradék, amennyi a vitamin felszívódáshoz szükséges.

Hétfő: Levesnap
Hartmann leves
Ez Hartmann Ferenc természetgyógyász sikerreceptje, melyért kattints ide >>> 

Kedd: Ágyútorta
Hozzávalók:
Annyi krumpli, amennyi karikára vágva befedi a tortaalapot (1 nagy 2-3 kicsi)
3 kávéscsészényi bab, csicseri borsó, lencse, vegyesen, vagy ezekből egy féle (a 3csésze az összes mennyiség!)
Só- bors- kömérnymag (ne túl sokat)
1 hagyma
Kevés csilipaprika, vagy más csípősebb paprika, piros arany
1 tojásfelvert habja
Egy maréknyi főtt kukorica

Elkészítés:
Főzzük meg puhára a krumplit, és helyezzük úgy a szilikonos sütőformába, hogy szépen ellepje az alját, sózzuk, borsozzuk, és szórjuk meg köménymaggal. Áztassuk ki jól a kiválasztott hüvelyest, majd fajtánként külön főzzük nagyon puhára. Mutatós tortát készíthetünk vörös és barna lencse, valamint fehér húsú bab rétegezésével.
Az megfőtt babot, lencsét, csicseri borsót, vagy amit választottunk, passzírozzuk puhára, egy kanálka olíva olaj hozzáadásával, hogy pástétomot kapjunk. Kevés olíva olajon dinszteljünk meg egy kisebb fej reszelt hagymát, sózzuk, borsozzuk, adjunk hozzá ízlés szerint a csípős ízt, majd forgassuk össze a pürével.
Verjük fel a tojáshabot ici-pici sóval, forgassuk hozzá a főtt kukoricát,majd öntsük a torta tetejére. Süssük a sütőben annyi ideig, hogy a hozzávalók alaposan átmelegedjenek. (közepes lángon 10-15 perc, amíg a tojáshab megköt.)

Fogyassz mellé különösen sok – legalább 3 liter - ásványvizet, illetve fogyókúrás hatású gyógyteát. Ezen a napon reggel és este vegyél be egy-egy kanál lenmagot (nem őrölt!) sok vízzel. Ha megkedveled, minden nap folytasd a kúra ideje alatt.
(A kúra receptekkel a következő oldalon folytatódik!)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 9840 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x