Nyerje vissza bőre ragyogását Dér Heni kedvenc bőrszépítő...
Címlap / Szépség-Egészség / Nyerje vissza bőre ragyogását Dér Heni kedvenc bőrszépítő kezelésével

Nyerje vissza bőre ragyogását Dér Heni kedvenc bőrszépítő kezelésével

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A különleges hangú énekesnő, Dér Heni karrierje évek óta töretlen. Megjelent első szólóalbuma Intro címmel, a Cabaret című musical egyik főszerepében láthatjuk hamarosan és folyamatosan koncertezik, fellép. 

Ahhoz, hogy az énekesnő karrierje ilyen fényesen ragyogjon tökéletes mentális és lelki harmóniára van szüksége. A vibráló energiákkal rendelkező énekesnő elárulta nekünk sikerének titkát, valamint beavatott minket kedvenc szépészeti eljárásának rejtelmeibe is!


Nagylemezen innen, Eurovízión túl

“Év elején A Dal című műsorban való szereplésem miatt nagyon kevés időm maradt arra, hogy promotáljam decemberben megjelent Intró című nagylemezem, így a verseny lezárultával a tavaszi időszakot azzal töltöttük, hogy végigjártuk az országot, hogy minél szélesebb körben ismertessük a lemezt. Ennek eredményeként nagyon szépen megtelt a naptáram egész októberig. Ugyan idén már akusztik felállásban, vagyis nagybőgő és gitár kíséretével számos koncertet adok, az igazi nagyzenekaros turné, csak jövőre fogja kezdetét venni” – tudhatjuk meg a népszerű énekesnőtől, Dér Henitől.

“Nem tartom magam dívának”

“Nem tartom magam dívának, soha nem is szerettem volna az lenni, én egy vidéki egyszerű lányból lettem ismert énekes, és ezt szeretném is megtartani. Hiszem, hogy az emberek sem akkor fognak elismerni, ha kiállok a színpadra és páváskodom, hanem pontosan ezért, mert önmagam vagyok. Ami az előadásmódom illeti, nem vagyok ez az “egy helyben álló” előadóművész, szeretem nagyon intenzíven megélni azt a koncertet, amiben éppen vagyok. Pontosan ezért lett számomra fontos a sport és az egészséges életmód. Egyrészt a párom révén komplett sportrolói családba kerültem bele, így, őszintén bevallva, volt bennem egy kis megfelelési kényszer, hogy a családi ebédeken én is elő tudjak valami sportos sztorival rukkolni, másrészt nagyon fontos, hogy az állóképességem mindig topon legyen a koncertek folyamán”- meséli Heni.

“Számomra különösen fontos a szépségmegőrzés”

“A Bársony Klinikára azért látogattam el, mert a bőröm egyre érzékenyebbé vált az idő múlásával, sajnos egyre több mindenre emlékezik, ezért az utóbbi időben kifejezetten fontos lett számomra, hogy megőrizzem annak eredeti állapotát. Alapvetően sincs problémamentes bőröm, így nagyon bízom abban, hogy itt, a Bársony Klinikán, a forradalmi Vivace kezeléssel most végleg megszabadulhatok azoktól a bőrhibáktól, hegektől, apróbb ráncoktól, amiket az elmúlt évek során szereztem. A bőröm “munkaeszközöm”, hiszen nem mindegy, hogy hogyan nézek ki a színpadon, azonban sokat éjszakázom, sminkelek, így valóban kiemelkedő jelentőséggel bír, hogy elegendő időt és energiát fordítsak arra, hogy ápoljam, megőrizzem annak jó állapotát, akár otthoni praktikákkal, akár ilyen forradalmi kezelésekkel, mint a Bársony Vivace frakcionált multi mikrotűs RF eljárás”- mesél lelkesen erről az új és rendkívül hatékony kezelésről Heni.


Fotón: Dér Heni

3 eljárás hatékonysága egyetlen kezelésben

“Vivace kezelés a műtét nélküli bőrfiatalítás és pórusösszehúzás hatékony és biztonságos módszere, ez a ma létező legújabb és leginnovatívabb rádiófrekvenciás technológia. Az eljárás alkalmas a ráncok csökkentésére, aknés hegek elsimítására, sőt a pórusok összehúzására is. Heni esetében elsősorban az utóbbi két probléma orvoslása volt a cél, hiszen bőre az erőteljes igénybevételtől, valamint az évek során keletkezett bőrhibák következtében igen csak megérett egy átfogó megújításra. A kezelés különlegessége abban rejlik, hogy három, már önmagában is hatékony eljárás hatását ötvözi. A népszerű, és jól ismert frakcionált lézer és a hagyományos rádiófrekvenciás ránctalanítás eredményeit egyesíti úgy, hogy a dermaroller kollagén indukciós terápia jótékony hatását is beveti. A készülék bipoláris rádiófrekvenciás energiát közvetít a bőrbe úgy, hogy apró mikrosérülések képződnek az elektródák alatt, míg közöttük ép felületek maradnak. Az ép területekről elinduló sebgyógyulási folyamat gyors és látványos eredményeket mutat. Az újraképződött bőr egyenletesebb felszínű és tónusú, több kollagént és elasztint tartalmaz, feszesebb látványt, valamint egységesebb bőrképet nyújt.”- tudhatjuk meg Dr. Horváth Zsuzsannától, a Bársony Orvos- Esztétika bőrgyógyász főorvosától.

Hogyan képes ennyire hatékony lenni ez a kezelés?

“A Vivace személyre szabható bőrfiatalító és bőrállapot-helyreállító kezeléseket tesz lehetővé, ugyanis a bőrtípusnak és a problémának megfelelően választhatjuk meg a szükséges kezelőfejet, és az alkalmazandó kezelési frekvenciát, így lehetőség van akár bőrfeszesítésre, arc liftingre, ránccsökkentésre, hegkezelésre, illetve pórusösszehúzásra is. Heninél leginkább tehát a bőrfelszín helyreállítására, hegkezelésre és pórusösszehúzásra koncentráltunk, mivel elmondása szerint régi nagy álma volt, hogy az évek során keletkezett, említett bőrproblémáktól végleg megszabaduljon. Ez a kezelés Heni bőre számára különösen hatékony, mivel nemcsak, hogy helyreállítja a bőrfelszín egyenetlenségeit, de hosszú távon is szabályozza a faggyútermelést, ezáltal jelentősen javítva az aknés bőr állapotát. Heni munkájához elengedhetetlen a napbarnított bőr, amely abszolút nem jelent kizáró okot a Vivace kezelés elvégzése szempontjából. Mivel nem fényesztétikai kezelésről van szó, akár sötétebb bőrön, vagy nyáron is lehet alkalmazni, így az év minden szakában tökéletesen alkalmazható. A kezelést minden esetben, így Heni esetében is szakorvosi vizsgálat előzte meg, hogy a legcélzottabban, az adott problémának megfelelően a leghatékonyabb eredményt lehessen elérni. A kezelés során mikrotűk adják le a jótékony energiát, a beállított paramétereknek megfelelően a kezelési frekvenciát pedig egy automatikus rendszer szabályozza, így a Vivace egy nagyon pontos és biztonságos eljárás. Fájdalommal, illetve külsérelmi nyommal nem jár a kezelés, semmilyen idegen anyag nem kerül a szervezetbe, ezáltal elkerülhető minden mellékhatás. A legjobb pedig, hogy már 3-4 kezelés elegendő a tartós, látványos eredményhez”- avat be bennünket ennek a különleges eljárásnak a rejtelmeibe Dr. Horváth Zsuzsanna, a Bársony Orvos- Esztétika bőrgyógyász főorvosa. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3857 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x