Randi tippek csak neked: társkereső kisokos csajoknak
hirdetés
Címlap / Te+Én+Szex / Randi tippek csak neked: társkereső kisokos csajoknak

Randi tippek csak neked: társkereső kisokos csajoknak

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-24

Amióta csak az eszemet tudom, azok közé a társkereső nők közé tartoztam, akik náluknál okosabb pasik után kutatnak. Olyanra, akire fel lehet nézni, akitől tanulni lehet. Aztán lássuk a külső tulajdonságokat: elengedhetetlen, hogy magasabb legyen nálam, vagy legalábbis akkora, mint én.  

 

Rendezvénynaptár

Magasabb, idősebb, okosabb
Fiatalabb koromban úgy gondoltam idősebb is legyen, de aztán az évek gyors múlásával rájöttem, az nem annyira fontos. Inkább a szellemi érettség, az értékrend számít. Szerintem legtöbb hölgy így van ezzel, nem számítok kirívó esetnek. Statisztikák szerint a nők tehát – tartós kapcsolat céljából – magasabb, náluk idősebb és okosabb férfit keresnek. Mily szerencse! Mert az átlag férfi pedig az alacsonyabb, fiatalabb és – bocsánat, de – a butuskább nőkkel szeretnének házasságot kötni.

Okos nők hátrányban
Friss kutatások szerint az okosabb nők nehezebben találnak férjet. A zsenikről nem is beszélve – esélyeik fordított arányban vannak az IQ eredményük növekedésével. Átlagosan minden 16 IQ pont emelkedés 40%-kal kevesebb esélyt jelent a házasság szempontjából. A férfiaknál pont ellenkező a tendencia: 35%-kal nagyobb esélyt jelent számukra minden 16 IQ pont.
 
Egy másik kutatás eredménye szerint a férfiak azért vesznek szívesebben feleségül „alárendelt” foglalkozású nőket, mert azt hiszik, hogy egy magas státuszú pozícióban lévő nőnek sokkal több esélye van félrelépni, és meg is teszi.

Egy kutató felveti azt a hipotézist, hogy a férfiak tulajdonképpen evolúciós nyomás hatására cselekszenek így: megpróbálják minimalizálni annak az esélyét, hogy nem vérszerinti gyermekeiket nevelik.  E teória szerint tehát azt szeretnék, ha a feleség otthon maradna, nevelné a gyermekeket, és biztosítaná az otthon melegét.

HarmoNet tipp: 6 titkos randi tipp- pasizásról csajoknak >>

De nézzük az okos nők szempontját!
Lehet, hogy nem is szeretnének családot alapítani egyszerűen azért, mert nem felel meg nekik a konyha-fakanál-gyerek feladatkör. Tehát nem arról van szó, hogy képtelenek férjet fogni. Talán a hagyományos feleség szerepe nem vonzó számukra.

Az viszont elgondolkodtató, hogy ha egy férfinek komoly szándékai lennének - és ezt verbálisan ki is fejezi -, az azt jelentené, hogy a hölgyet nála gyengébb szellemi értékekkel rendelkezőnek tartaná? Egyik barátnőm megkérdezte férjét, hogy a házasságuk előtt inkább okosabb vagy butuskább társat keresett. A férj mosolyogva csak ennyit felelt: „pont olyan okosat, mint én magam.” Barátnőm örömmel nyugtázta a választ, de később azon töprengett, hogy talán mégiscsak a férje az okosabb, mert elhitette vele válaszát.

Minden zsák megtalálja a foltját
Ha okos lány vagy hölgy vagy, igaz szerelemre és komoly kapcsolatra illetve házasságra vágysz, ne ess kétségbe! Nem kell megfelelned azoknak a kritériumoknak, hogy alacsony legyél, huszonegy-két éves, és annyi legyen az IQ-d, mint egy homokzsáknak. Megtalálhatod álmaid hercegét. A világszinten legmagasabb IQ eredménnyel rendelkező hölgy is megtalálta párját, a műszív feltalálóját. Minden zsák megtalálja a foltját.

Te is megtalálhatod, csak kattints és regisztrálj! >>
Kapcsolódó fórum a HarmoNeten >>

Révész Márta 
 
[ 5230 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x