Kihűlt a szerelem? Forrósítsd fel!
Címlap / Te+Én+Szex / Kihűlt a szerelem? Forrósítsd fel!

Kihűlt a szerelem? Forrósítsd fel!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Felmelegítve a szerelem nem, csak a káposzta jó? Miért is kéne kidobni azt a kapcsolatot, amiben már sok-sok energiánk fekszik? Egyszerűbb, ha inkább felmelegítjük érzéseinket. Pszichológusunk tanácsai arra, hogyan forrósíthatjuk fel újból párkapcsolatunk érzelmi magmáját, hogy szerelmünk vulkánja újra kitörhessen.  

Mit szeretsz benne? Emlékszel még, hogy mi volt amit megszerettél benne? Emlékszel az első csókra? Az első együtt töltött éjszakára? Arra amikor először ért hozzád? Elevenítsd fel magadban ezeket a szép emlékeket, és próbáld ezt a képet minél színesebben, minél élvezetesebben, minél összetettebben felidézni.

Képek az agyban – valóságot gyárt

Ha már megvannak a régi, szép képek, akkor próbáld meg, hogy az időben későbbre vetíted őket. Egy számodra még hihető időpontot találj ki, amikor újra forró, buja, vagy éppen érzelmekben dús a kapcsolat. Mi az ami neked hihető? Fél év? Egy év? Egy hónap? Ezt csak te tudod eldönteni. Képzeld el az időszalagot, és helyezd erre az időpontra képzeleted képernyőjét. Vetítsd ki rá a szép élményeket. Képzeld el, hogy újra úgy forr a kapcsolat az adott időpontban, mint az a megismerkedésetekkor vagy a kapcsolat legszebb idejében volt. Amikor lefuttatod a vágyott képet, mindig ezzel zárd a meditációdat:  „-… és ez így van!”
Az agyad valóságot fog gyártani.



Ne hagyd abba, Drágám!

Ezt a szokást ne hagyd abba, minden nap, minden piros lámpánál a dugóban, minden hosszú zötykölődés közben a buszon, minden lefekvés előtt idézd meg ezt a képet – meditálj, vagy imádkozz. Emlékezz vissza! Amikor kamasz voltál, és igazán, olyan „nagyonnagyonnagyon” szerelmes, akkor képes voltál erre! Minden pillanatban Rá gondoltál, mindig Vele akartál lenni. Ez egyáltalán nem lehetetlen. 

Változtass meg 3x10 dolgot – tartósan!
  • Az első 10 – Magadon
Változtass 10 olyan dolgon, amit úgy gondolsz, hogy fontos volna. Kezdj el másik fazonú bugyikat hordani, vágasd le a hajadat, lakkozd más színűre a körmeidet, vagy ha eddig hosszú volt, most térj a rövidebbre – esetleg fordítva. Hordd máshogy a hajad, hordj fülbevalót, vagy éppen hagyd le a gyöngysorokat, viselj szoknya helyett nadrágokat, nadrág helyett szoknyákat. A lényeg, hogy más legyen mint a megszokott. Az is változtatás, ha leadsz pár kilót, vagy éppen felszedsz, esetleg ha elkezdesz edzeni és kicsit izmosabb leszel.
  • Második 10 – A lakáson (otthonotokon)
Rendezd át egy kicsit a lakást – nézd meg mekkora tér az övé. Tudatosan növeld meg az ő terét, ha az volt a kisebb, vagy ha a te tered volt kisebb eddig, akkor növeld a sajátodat úgy, hogy a területetek egyenlő mértéket öltsön. Vigyázz! Más cuccát ne dobd ki. Igazságosan osztozz. (Használhatsz egy kis feng shui trükköt is – megerősítheted a szerelem sarkot!) Csajok figyelem! Igen gyakori, hogy a pasi intim területeit elárasztja a nő a saját mütyűrjeivel. Ha nálatok is így van, akkor fogd vissza magad!
  • A harmadik 10 – a szokásaidon
Eddig középről nyomtad a fogkrémet? Most nyomd a végéről. Nem csak azokon a szokásokon változtathatsz, amik Őt idegesítik, hanem azokon is, amik eddig rutinszerűek voltak az életedben. Menj egy másik boltba, ha eddig az egyikbe jártál bevásárolni, járj haza új útvonalakon, vagy éppen kezdj egy új hobbit, amitől szexibb, forróbb lesz a hangulat. 

Ha a párod pocsék alak…

Az is lehet, hogy az évek során a párod olyan pocsék alakká vált, akitől már csak egy dolgot vársz: hogy kitegye végre a másik lábát is a házból, s végre magad lehess, nélküle. Nos ebben az esetben nem biztos, hogy a visszaszelídítés a jó ötlet. Inkább a váláson, szakításon gondolkodj el. 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 32085 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x