Megdöbbentő: A fitymagyilkos corn flex mogul - avagy kukoricapelyhen...
Címlap / Te+Én+Szex / Megdöbbentő: A fitymagyilkos corn flex mogul - avagy kukoricapelyhen múlik a körülmetélés!

Megdöbbentő: A fitymagyilkos corn flex mogul - avagy kukoricapelyhen múlik a körülmetélés!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Körülmetélés? Nálunk főleg vallási megfontolásból végzik ezt a műtétet, ám az USA-ban szinte rutinból elvégzik a kórházakban a kisfiúkon. Az egészet a kukoricapehelynek köszönhetik. Elég lökött összefüggés, mégis igaz! Dr. Kelloggs ugyanis - a névazonosság nem véletlen, tényleg ő a híres kukorica pehely cég alapítója! - iszonyúan ellenezte a fitymákat. Hogy miért?  

Savat a csiklónak!

Az 1880-as években élt a kukoricapehely-mágnás orvos, John Harvey Kelloggs. Ő kezdte terjeszteni, hogy a kisfiúk maszturbálása súlyosan káros az egészségre. Azt a tévhitet honosította meg az USA orvosai közt, mely még ma is makacsul tartja magát, hogy a fityma eltávolítása egészséges. Ő ugyanis azt tartotta, hogy a kisfiúk a makkjukat a fitymával dörzsölik, és a fityma megőrzése a maszturbálás melegágya.
Mint a maszturbálás ellenes liga fanatikusa, később még attól a gondolattól sem riadt vissza, hogy a maszturbáló lányok csiklóját égessék ki savval, ám szerencsére ezt az őrületét nem sikerült átkalapálnia a prűd társadalmon.


A fityma nem lefitymálandó!

Az anyatermészet nem véletlen tette oda a fitymát, ahová való. Ahogy az intim szőrzetre, a szemöldökre, vagy az orrszőrre is élettani szükség van, s csak a divathóbortok miatt távolítják el, a fityma szintén fontos szerepet kap. Nedvesen tartja a makk végét, és teli van finom idegvégződésekkel. Az USA orvosai számos indokkal próbálják igazolni, hogy a kisfiúkat körülmetélik, ám ezek többsége semmiféle valódi igazolást nem nyert, vagy néhány év után megdőlt. Ilyen volt, hogy a körülmetélt fiúk kevésbé lesznek hajlamosak betegségekre, vagy hogy a körülmetélt partnerrel kevésbé lesz hajlama egy nőnek a méhnyak-rákra. Utóbbiban csupán annyi az igazság, hogy a partnerek gyakori váltogatása hajlamosíthat a méhnyak-rák kialakulására, a kondom használta segíthet ennek megelőzésében is.

A valódi ok főleg az: az orvos egy 10 perces könnyű műtétért annyi pénzt kap, amennyiről nem mond le szívesen.



Mi van, ha szűk?

A fitymaszűkület kb. 1,5 éves korig jelentkezik a kisfiúknál, körülbelül minden századik esetben. Ilyenkor egy szakértő, fityma-barát urológust, vagy gyermekorvost kell keresni, aki többnyire vágás nélkül megoldja a problémát. A vallási okból történő körülmetélés a világ számos országában divat – természetesen akinek hitrendszere ezt kívánja, mindenképp végeztesse el a műtétet, ám talán jó ötlet lehet ezt akkor megtenni, a gyermekre bízva, ha már dönteni képes (például felnőtt korban).

 

Fityma suli fiús anyáknak

A kisfiúk fitymáját nem kell piszkálni. Ha valami őskövület gyerekorvos mást mond, akkor keress másik orvost. Hagyd békén a gyerek fitymáját! Csecsemő-és kisgyermekkorban a fityma belső felszíne fizikailag a makk felszínéhez van rögzítve, ez védi meg a péniszt az ingerléstől, fertőzésektől, ám egy idő után ezek a sejtek szépen felszívódnak, és a fityma magától felhúzhatóvá válik. Ezt az időt kell kivárni. Ám miután már sikerül felhúznia, meg kell tanítani arra is, hogy a fityma bőre alatti részt rendesen mossa meg minden alkalommal, így ápolt, tiszta, illatos maradhat.








Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 16225 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x