Don Juannak indult, papucs lett belőle - Ne neveld, szeresd!...
Címlap / Te+Én+Szex / Don Juannak indult, papucs lett belőle - Ne neveld, szeresd!

Don Juannak indult, papucs lett belőle - Ne neveld, szeresd!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Aki minden nap simára borotvált arccal és frissen illatozó parfümmel hozza be a reggeli kávét az ágyba. Legalábbis, Uraim, ugye ezt gondolják? Tévednek! Felmérések szerint a külsőség inkább a férfiaknak fontos. Mire bukunk mi nők? Na és persze, Hölgyeim, mindez hogyan érhető el? 

A nők mit szeretnek a férfiakban?
Egy beszélgetés, egy ölelés néha többet jelent a hölgyeknek mintha, elárasztják ajándékokkal. A nők többsége szereti, ha férje megbeszéli vele problémáit, meghallgatja és biztonságot nyújtó támaszként ráhajthatja fejét vállára. 


A nőknek nem annyira fontos a megjelenés, - az ápoltságon túl - a gyengédség viszont igen. Ha valaki nem bomba férfi, aki épp most lépett le valamelyik reklámfotóról, de ápolt és oda tud figyelni a nőkre, meghallgatni, megölelni, ha sír, támaszt adni, ha a nő kéri (!), ha kell, ugyanakkor döntéseket képes hozni és határozottan tudja képviselni önmagát akkor ő az a bizonyos Don Juan és minden nő a lába elé fog borulni.

HarmoNet tipp:
Az érzéki csók titka - Te is megtanulhatod! >>

Felmérések

Több felmérés igazolja, hogy a nőknek fontos a beszélgetés. A humor, hogy jól érezzék magukat a férfi társaságában. Szórakoztató legyen, érzékeny és figyelmes. A külső másodlagos szerepet tölt be a hölgyeknél. Az ápoltság az ízléses megjelenés a mindenkori társadalmi elvárásoknak megfelelően persze előnyös. De nem kell a legújabb divat szerinti kirakatbaba a nőknek. A pénisz mérete pedig egyáltalán nem fontos a női vélemények többsége szerint. Így még, ha a férfi emiatt aggódik is, érdemes megnyugodnia!

A szexualitásban, a nőknek általában, nagyon fontos a csókolgatás, simogatás az előjáték (gyakran a beszélgetés is ezek közé tartozik ). Ha egy nő lelkét ki tudja nyitni a férfi szavakkal, akkor lelkileg elkezd kinyílni a bimbó és gyönyörű virágot bont. A beszélgetés és apró érintések által a nők bizalma épül és érzelmileg (és testileg is) nyitottabbá válnak, majd jobban át tudják adni magukat a szerelemes öleléseknek.

Mi kell a jó szeretkezéshez?

Szexuálpszichológusok tapasztalatai szerint a szexuális élet minősége nagyban függ a lelkiállapottól. Ha két ember között harmónia és megértés van a mindennapokban, akkor az ágyban is rendben mennek a dolgok. Ha a szexben valami nincs rendben, akkor valószínűleg a kapcsolat sincs rendben. Valamilyen tisztázatlan probléma, apró félreértés is okozhat kudarcokat. Néha a szokásokhoz való ragaszkodás is akadály lehet. Az itt és most elve a szexualitásban ugyanúgy érvényes, mint az élet bármilyen más területein.

HarmoNet tipp: Akivel a szeretkezés áhítatos szertartás: A Hesztia nő >>

Itt és most egymásra figyelve (úgy, hogy a gondolataink közben nem kalandoznak el) a tökéletes aktus kulcsa mind nő mind férfi számára.


Hogyan bontsuk ki mi nők a férfit?
A férfi számára fontos a visszaigazolás, a megerősítés. Annyira, hogyha nem reagálunk - mint a gyermek - a férfi is leszokik egy tettről, vagy esetleg olykor átsiklik felette, akkor is leveszi a férfi visszajelzéseinket, ha nem szólunk, ha negatív érzelmeket sugárzunk, vagy ha örülünk, azt is, még ha el is rejtjük előle érzelmeinket. A férfi ebben az értelemben még a nőnél is intuitívabb lehet. Fontos ezért az őszinteség. ha valami negatív, ne csak az érzelmekkel bombázzuk a férfit, őszintén mondjuk el aggályainkat, vágyainkat is. Ha pozitív élmény ér, pedig  önbizalmuk növelése végett, és a harmóniát fokozandó érdemes ezt is megosztani kedvesünkkel. A férfi ettől több lesz, és stabilabb, a nő ettől több erőt érez belőle, melytől a szerelmi együttlét, és összességében a párkapcsolat határozottabbá, szilárdabbá válik. 

Egry Márta

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 5323 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x