Gyógynövények, mint szerelmi serkentők
Címlap / Te+Én+Szex / Gyógynövények, mint szerelmi serkentők

Gyógynövények, mint szerelmi serkentők

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A gyógynövények számos fajtái afrodiziákumként hat, mindegyikük más-más eredménnyel és területen. Hatásuk lehet fizikai, érzelmi vagy mindkettő. Vannak bizonyos gyógynövények, amelyeknek rendszeres "szedésével" szexuális energiánk, nemi vágyunk, pontosabban maga a szex elkísérje mindennapjainkat. Ha nem is ilyen intenzitással de egy-egy forró éjszakára vágyunk, akkor csak egy kis boszorkányságra van szükségünk. És néhány tépet gyógynövényre.  


A gyógynövények számos fajtái afrodiziákumként hat, mindegyikük más-más eredménnyel és területen. Hatásuk lehet fizikai, érzelmi vagy mindkettő. Vannak bizonyos gyógynövények, amelyeknek rendszeres „szedésével” szexuális energiánk, nemi vágyunk, pontosabban maga a szex elkísérje mindennapjainkat. Ha nem is ilyen intenzitással de egy-egy forró éjszakára vágyunk, akkor csak egy kis boszorkányságra van szükségünk. És néhány tépet gyógynövényre.

Bármilyen gyógynövényt használunk, jó tudni, hogy mikor a leghatásosabb és a legbiztonságosabb a fogyasztása. A gyógynövények hatóereje a gyógyszerekével szemben attól függ, hogy mikor szedték le, hol tárolták stb., ezért nem lehet mindenre azt az állandó dózist használni, mint a gyógyszereknél. Összefoglaló tanácsként az a legbiztosabb, ha eleinte kis adagban használjuk a gyógynövényt, s később, ha jobban megismertük, fokozható a mennyiség.


A fizikai vágykeltő növények

Chili paprika
Gyógynövényként és fűszerként egyaránt használjuk a chilit vagy a cayenni borsot. A cayenni bors a csípős chili paprika bizonyos fajtáinak szárított és porrá őrölt termése. Szájon át fogyasztva serkenti a vérkeringést, külsőleg vérzés, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású. A cayenni bors kapszula, koncentrátum és tinktúra formájában is kapható. Egy adag 15-15 csepp tinktúra vagy 400-500mg-os kapszula.

Gyömbér
A növény gyökeréből nyert anyag elősegíti, hogy a vér a nemi szervekbe áramoljon és fokozza a szexuális érzeteket. A gyömbér vérhígító hatású, nem szabad alvadásgátló gyógyszerekkel és aszpirinnel szedni. Az őrölt gyökérből tea főzhető csak másfél evőkanálnyit kell fél liter vízzel leforrázni, majd néhány percig állni hagyni. A gyömbér szárított formában tablettaként, kapszulaként, tinktúraként is kapható.

Marapuama
Brazil és perui indiánok ősidők óta afrodiziákumként használják 1994 óta orvosi publikációkban is olvasható volt, hogy a Marapuama jótékony hatású az erekciós zavarok és a libidó hiány panasza esetén.. A növényt szeretkezés előtt kell elfogyasztani tea formájában.

Ginkó
A ginkgo biloba hatására a vér a nemi szervekbe áramlik, a véredények falának kitágításával. A gyömbérhez hasonlóan vérhígító hatású.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 7046 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x