Pasik, Szex és a Titok - milyen pasit vonzol be magadnak?
Címlap / Te+Én+Szex / Pasik, Szex és a Titok - milyen pasit vonzol be magadnak?

Pasik, Szex és a Titok - milyen pasit vonzol be magadnak?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Vajon létezik a tökéletes férfi? Milyen a tökéletes férfi? Mi eszményi nők vagyunk a csodálatos férfi-istenhez? Hogyan lesz a kapcsolatban harmónia, az a dallam, ami tökéletes érzést adhat? IQ, EQ, tökéletes test, és úgy szeressen, ahogy én akarom. Vagy ez még kevés? 

A tökéletes férfi. Lássuk csak!
A húszas éveim elején mindenképpen csodálatosan kigyúrt izomzatú, szép mosolyú, huncut szemű kellett, hogy legyen. Azt hiszem, be is értem ennyivel. 5 napig.

Aztán újragondoltam. Tökéletes külső, plusz szeressen nagyon! Nos, az én Adoniszom megérkezett, és rohant, és udvarolt, és hívott, és írt - verset. Is. Meg sms-t, meg levelet, és minden lehetséges módon üldözött a szerelmével. Az agyamra ment.

Újabb variáció következett. IQ, EQ, tökéletes test, és úgy szeressen, ahogy én akarom. Hát, ez is egy elhibázott megfogalmazás volt. Az ember lánya nem hogy évente, de napról napraváltozik. Mire "megfogtam" egy stílust és a magaménak éreztem, már el is vonta a figyelmemet valami más. Mindig máshogy akartam, hogy szeressenek.
Egyetlen férfi ezt nem képes követni, mint ahogy nem is tette. Én pedig, a sokadik kudarc után még mindig az alapkérdésen rágódtam.



Milyen a tökéletes férfi?

Vajon akik összeházasodnak, azok megtalálták a tökéletes párt?
Egyáltalán létezik ilyen? Nem hagyott nyugodni a gondolat. Nézegettem a párokat a Plázában. EMO-s fiú, madárijesztő lány. Egyforma stílus.
Igen, ez az!

A közös érdeklődés biztosan összehozza az embereket. De nem mindegy, mi az
"Én is elvált, te is elvált..." Tele sérelmekkel, félelmekkel. Nem nyerő. Hát, akkor azonos munka. Egy darabig rendkívül érdekes. A szerelmünkkel kelünk, dolgozunk, fekszünk, rivalizálunk, szakmai vitába keveredünk, eltávolodunk, veszekszünk, elválunk. Ez sem jött be! Megyünk tovább. Egy barátnőnk bemutatja az aktuális pasija barátját. Jó móka lesz, így együtt járhatunk mindenhová. Míg tart.
Utána viszont soha többé. Így nem csak egy pasit, egy barátnőt is elveszítünk. Legalábbis egy időre, míg az ő kapcsolata is zátonyra fut. Már a harmincas éveim elején jártam, és még mindig ugyanaz a kérdés visszhangzott a fejemben.

Milyen a tökéletes férfi?
Aztán a vészharang is megszólalt. Lehet, hogy már rég elment mellettem, csak nem vettem észre, mert nem tudtam megfogalmazni, milyen is kell, hogy legyen? Pánik. Kutatok az emlékeimben.
Bosszankodom, sajnálkozom. Minden felbukkanó név vagy arc kapcsán eszembe jutnak a rossz dolgok is. Milyen jó volna összegyúrni a jó tulajdonságokat és egyesíteni az eszményi férfiben!

Úristen! Ekkor újabb felismerés tört rám. Vajon én eszményi nő vagyok?
Milyen a tökéletes nő? Jézusom, micsoda hülyeségre pazaroltam az életemből több mint tíz évet! Tökéletes ember? Mihez képest? Két tökéletlen ember illeszkedhet tökéletesen egymáshoz, de a tökéletesnek nincsen szüksége párra!
Megnyugtató volt a tudat, hogy nem kell tovább keresnem a tökéletes férfit.
De akkor kit kell keresnem? A hozzám legjobban illő férfit. De ki illik hozzám a legjobban? Mikor, ki.


Itt megint elakadtam. Lecsuktam a laptop fedelét, és kimentem a hűtőhöz. Iszom egy pohár vörösbort. Egy tökéletes pillanat. Felrakom a lábamat. Óvatosan meglötykölöm a poharamban a bársonyos nedűt. Megszaglászom és minden kortyot élvezettel ízlelgetve lassan kiiszom. Ez igen. Már tudom, mit értek tökéletesség alatt. Olyan, számomra ideális helyzetet, tevékenységet, tárgyat, amiből harmónia, nyugalom és boldogság árad. Valami, ami minden másról elvonja a figyelmemet, hogy teljesen átadhassam magamat neki. Nem férfit kell keresnem, hanem érzést! De milyen érzések váltják ki a harmóniát?

Az egyetlen dolog, amit meg tudok fogalmazni, hogy mi az, amit nem akarok, vagy utálok, vagy menekülök tőle. Genetikusan úgy vagyok programozva, hogy kritizálni, ítélni, menekülni, hibáztatni... Végül is, ha tudom, mit nem akarok, abból megtudom, hogy mi az, amit igen!
Tíz éve először éreztem azt, hogy közelebb kerültem a megoldáshoz.

Készítek egy listát...

Shakti
Szöllösi Györgyi
www.g-design.hu

A szerző könyve a témában:
Szöllösi Györgyi: Szex és a Titok


Képek:
piqs.de: Andrea Schiffner - Was für ein schöner Tag!
piqs.de: tiFive - Shadow Man
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 12086 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x