Társ nélkül - te mennyire sajnálod magad?
Címlap / Te+Én+Szex / Társ nélkül - te mennyire sajnálod magad?

Társ nélkül - te mennyire sajnálod magad?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Egy csomó pár nélküli ember tengeti az életét, miközben masszívan sajnálja magát, és várja a szőke herceget vagy a hercegnőt. Eleged van ebből, végre tennél valamit?  

Legfeljebb annyit tesznek az ügy érdekében, hogy feliratkoznak internetes társkeresőre, katasztrofális randikon mennek keresztül, mert képtelenek cset alapján kiszűrni a selejtet, és nem tartják be az internetes társkeresés alapvető szabályait. Azon kívül elmennek az A38-ra billegni.

Persze, hogy nem rólad beszélek, te ennél nyilván sokkal okosabb vagy. Csak tudod, az a baj, hogy nem csak az ellenkező nem van tele selejttel (és tele van, tapasztalatból tudom). Nem csak ezért nem találod a párodat, hanem mert te sem veszel mindent észre önmagaddal kapcsolatban.


 
Nézd, választhatsz: mehetsz tovább ugyanezen az úton, és remélheted a legjobbakat. Mondjuk Einstein erről annak idején mondott egy elég jót: „Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen." Most ezen mit magyarázzak?

A másik lehetőség, hogy elkezdesz hatékonyan tenni azért, hogy ne csupán találj valakit, aki átmenetlieg elfeledteti a magányodat, de aztán orcára esel, mint eddig mindig, hanem azt a férfit vagy nőt találd meg, akivel értelmes, mély, tartós szövetségben, szeretetben élhetsz.

Ez pedig úgy tud történni, hogy minden félelmeddel vagy kétségeddel együtt felkeresel olyan helyet és embereket, akik valóban tudnak neked segíteni abban, hogy  meglásd, hogyan működnek a személyiségedben azok a rejtett okok, amik távol tartanak attól, hogy boldog párkapcsolatod legyen.

Önsajnálat vagy örömteli párkapcsolat?

Egyedüllét vagy Társam Megtalálása Workshop?

Tiéd a választás.


Cserményi Csilla Virág Flo
www.dité.hu

Kép: FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 6816 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x