Esküvő, vendég gyerekek nélkül
Címlap / Te+Én+Szex / Esküvő, vendég gyerekek nélkül

Esküvő, vendég gyerekek nélkül

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Ez még nem jelenti azt, hogy nem szereted a kicsiket, vagy nem látod őket szívesen, csupán arról van szó, hogy ez az este a felnőtteké. Hidd el, sokan mások is örülnek majd ennek, hiszen minden szülőnek kijár egy kis szórakozás, hiszen ti is azt szeretnétek, hogy a barátaitokkal együtt tudjatok bulizni, és ne a gyerkőceikre figyeljenek. 

Viszont egyértelműek ráírni a meghívóra kissé tolakodó lehet, és a vendégek rossz néven vehetik.

Először beszéld meg inkább a szülőkkel, közeli családtagokkal és barátokkal, hogy terjesszék a kérésed, ha a többi vendég rákérdezne.

Másodszor pedig fogalmazd meg úgy a meghívót, hogy egyértelmű legyen a dolog, például ha azt írod, hogy “Kovács János és Kovács Jánosné részére”, akkor teljesen kézenfekvő, hogy kettőjüknek szól a meghívás; ha viszont azt írod, hogy “Kovács János és családja”, akkor ebbe beletartozik a kis Pistike és Marika is.


A legtöbben értenek ezekből a finom utalásokból, Illetve erre az esetre is tökéletes a válasz kártyácska, amelyet a meghívók mellé postázhatsz.
Ezen be tudják jelölni, hogy részt vesznek-e az esküvőn, hány fő jön el a családból és melyik fogást választják (ha adsz ilyen opciót).

Ebből is leszűrheted, hogy megértették-e a meghívást. Adjatok tippet, hogy itt az idő a nagymama bevetésének, ha valami van, ott a mobiltelefon .

Ha még eztán sem egyértelmű a dolog, akkor a legegyszerűbb, ha felhívod őket, és megmagyarázod, hogy “anyagi okokból” úgy döntöttetek, hogy ezúttal csak a felnőtt családtagokat hívjátok meg (és ezzel nem igazán lehet vitatkozni).

Ha pedig jönnek gyerekek, de szeretnéd ha szakemberek kötnék le az energiájukat, akkor hívj specialistákat!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 5628 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x