Locsolkodó gyerek klip a Buborék együttestől!
hirdetés
Címlap / A nyúlon túl / Locsolkodó gyerek klip a Buborék együttestől!

Locsolkodó gyerek klip a Buborék együttestől!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-21

A Buborék együttes egy kedves kisfilmmel járul hozzá az ünnephez, és ha már húsvéti meglepetés… A népszerű zenekar óriási elismerést kapott a közelmúltban. Egyedüli európai zenekarként az USA-ban megrendezett Nemzetközi Dalszerző Verseny gyerek kategória döntőjébe jutottak! 


Rendezvénynaptár
Az USA-ban, Nashville-ben rendezik meg minden éveben a Nemzetközi Dalszerző Versenyt (International Songwriter Competition). A dalversenybe 16000 mű érkezett be 22 kategóriába, ezeknek körülbelül tíz százaléka jutott a középdöntőbe. A Buborék együttes „Farmon” című szerzeménye klippel és a dallal a középdöntőbe, majd a dallal egészen döntőig jutottak. Április 14-ig tart egy közönségdíj szavazás, és eközben nemzetközileg elismert zenészek (többek között Joe Bonamassa, Tom Waits, Donovan, John Mayall...) valamint neves zeneipari szakemberek bírálják el a számokat május elejéig. 
 
„Nagyon várjuk a végeredményt, bár már ez is óriási elismerés a számunkra, hogy egy világverseny döntőjében magyar nyelven mi is ott vagyunk. Nem is reméltünk ilyen eredményt. Azért is óriási megtiszteltetés ez számunkra, mert Európából csak mi vagyunk a gyermek kategória döntőjében.” – jegyzi meg Kovács Csilla, a Buborék énekese, aki már lelkesen készül a húsvéti ünnepekre.
 
Sokszor játszunk húsvéti rendezvényeken és valahogy úgy éreztük, hogy szükség van egy olyan dalra, mely erre az alkalomra nem csak a gyerekek számára szórakoztató, hanem a felnőttek is szívesen hallgatják.” -  Kovács Csilla.
A „Locsolkodó” dal zeneszerzője Kerékgyártó László, a zenekar gitárosa, szövegírója pedig Kovács Csilla, énekes. A klip elkészítésére az együttes közeli barátját, a korábbi Buborék klipekért („Békakoma”, „Farmon”) is felelős Hidi Pétert kérték fel. Egy fantasztikusan színes, kedves kis animáció született a pörgős, vidám húsvéti dalhoz. Nem kis feladat egy-egy alkalomra szerethető, kedves, a gyerekek számára értelmezhető, mégis értelmes szövegvilágú, de mindemellett zeneileg is magas színvonalú dalt írni. A Buboréknak ezúttal is sikerült! Gratulálunk nekik a dalhoz és a nemzetközi versenyen elért szép eredményhez is.
 
Ezzel a dallal és klippel kívánunk boldog húsvéti ünnepeket!
 
Locsolkodó:
 
 
Farmon:
 
  
 
[ 4271 ]


Pogány húsvéti tojás jósda
Melyik tojást választanád, ha csak egyet szabad? Kattints rá!
(Utána persze megnézheted a többi tojás jelentését is, de mindig az első az igaz Rád!)
 
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x