Nyerd meg a könyvet, és dedikáltasd az írónővel az Ünnepi...
Címlap / Ajánló / Nyerd meg a könyvet, és dedikáltasd az írónővel az Ünnepi Könyvhéten!

>

Nyerd meg a könyvet, és dedikáltasd az írónővel az Ünnepi Könyvhéten!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

“Vannak az optimisták, akiknek mindig fülig ér a szájuk, és vagyok én. Csak azért, mert én más vagyok, muszáj engem elátkozni?" 


Hannah Brown televíziós szerkesztő, aki – ha nagyon muszáj – műsorvezetőként is megállja a helyét. Makacs, akaratos, többnyire magával is elégedetlen, esendő nő. Időnként fenemód kritikus, a barátaival is kíméletlen, mégis jószívű, és gondoskodik azokról akiket szeret.

A boldogság keresése nehéz feladat, főleg ha az ember a saját vágyaival sincs teljesen tisztában. Hannah botladozó, gyakran elbizonytalanodó, ám a céljait és a szerelmet kitartóan kereső, szerethető figura, aki gyakran bajba kerül, de kimászik belőle, hogy a gyökerei kutatásának kellős közepén egyszer csak magát és a társát is megtalálja. Ismerős a helyzet?

Lányok, vigyázzatok!

Ez a hol fanyar-humoros, hol keserű, hol édes, de mindenképpen izgalmas sztori veletek is megtörténhet! Nem biztos, hogy egy szép napon a kezében karácsonyfatalpat szorongató, félmeztelen szexistent találtok az erkélyeteken, de jobb, ha nyitva tartjátok a szemeteket, mert bármelyik kanyarban rátok kacsinthat az élet egyik pajzán kihívása vagy öröme.

Kinek-kinek a magáé.

Szerezd be az idei év legszellemesebb romantikus regényét! Játssz az egyszamjatek.eu-n és nyerj egy 30%-os kupont, melyet a könyv megvásárlásakor válthatsz majd be. Ha ügyesen játszol, akkor akár magát a regényt is bezsebelheted, nem beszélve egy ingyenes szerelmi jóslásról, melyre a Könyvhéten, a dedikálás idején kerül majd sor!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 5534 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x