Fűtse be hétvégi házát még mielőtt odaérne!
Címlap / Ajánló / Fűtse be hétvégi házát még mielőtt odaérne!

>

Fűtse be hétvégi házát még mielőtt odaérne!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-08-03

Jól hangzik, ugye? Váltson “jegyet" egy intelligens otthon csomagra és lépjen máris az okos otthonok izgalmas, újdonságokkal teli, olykor igencsak szórakoztató világába. 


Rendezvénynaptár

Világunk folyamatosan változik. A hétköznapok során széles körben használt technológia következő lépcsőfoka az okostelefonon és az okostévék után az okos otthonok megjelenése. Otthonát a vezeték nélküli megoldásnak köszönhetően ezentúl egyetlen eszközről, okostelefonjáról vagy táblagépéről is irányíthatja!

Mit tud biztosítani Önnek egy intelligens otthon?

Három szóban összefoglalva: biztonságot, kényelmet, megtakarítást!

Cikkünkben együtt fedezhetjük fel a kényelem legmagasabb szintjeit!

A biztonsággal és a megtakarítással kapcsolatban a legmegfelelőbb válaszokat az iNELS épületautomatizálási rendszert fejlesztő és forgalmazó cég munkatársaitól kaphatja meg. Vegye fel velük a kapcsolatot, és ismerje meg a részleteket! Elérhetőségeikért kattintson ide!

Kényelem, melyet az intelligens otthonok garantálnak! Nézzük!

Rádió & Zene egy kapcsolónyi felületen

A zene mosolyt csal arcára - most duplázzuk az örömöt! Ugyanis nem szükséges, számos túlméretes hangfal, lejátszó, erősítő és temérdek kábel hozzá. Az INELS intelligens otthon rendszereknek köszönhetően csupán egy kapcsolónyi felületet kell “feláldoznia” otthonából, hogy a zene mindig kéznél legyen. Mindezt természetesen akár okoskészülékéről vezérelve!

“Hűha, olyat is tudok, hogy a randiról haza felé, okos telefonomról már bekapcsolok egy romantikus zenét, melyet a párom imádni fog?”

Tudja meg a választ az iNELS-től!

Fények játéka

Tapasztalta már, hogy különböző élethelyzetekben más és más mértékben van szüksége fényre? Legyen szó olvasásról, egy kedvenc film megnézéséről, egy házibuliról, vagy éppen egy jó hangulatú vacsoráról a barátokkal… Az iNELS erre a helyzetre is megoldást kínál, hiszen egyedülálló rendszerének hála még soha nem volt egyszerűbb beállítani a kedvéhez illő hangulatvilágítást! Ehhez mindössze néhány egyszerűen beépíthető eszközre van szüksége, és máris használhatja ezt a csodálatos technológiát, akár okostelefonjáról vagy táblagépéről vezérelve!


Fűtésszabályzás egyszerűen

Nagyon meleg van, hideg van, fázok, kell egy pokróc, miért fűtenek ennyire… Ismerős? Van egy jó hírem: az iNELS megoldást nyújt a problémára! Rendszerének köszönhetően beállítható otthona helyiségenkénti automatizált fűtése, így mindig a megfelelő környezet fogadja majd! A kívánt hőmérsékletet okostelefonján, de akár egy termosztáton is be tudja állítani, így a rendszer a kívánt érték elérése érdekében be- vagy kikapcsolja a hőforrást. A vezeték nélküli vezérlés itt sem marad el - emlékszik még cikkünk címére? “Fűtse be hétvégi házát, még mielőtt odaérne!” Egy okos házban természetesen ez is lehetséges!

Kedves Olvasó, örülök, hogy együtt tekinthettünk be a modern megoldásokat nyújtó INELS intelligens otthon rendszere által nyújtott lehetőségek némelyikébe!

Nekem még van kérdésem, és Önnek? Én már tárcsázok is - tegye ezt Ön is!

Elérhetőségekért kattintson! >>>

 
Képforrás: Canva Pro adatbázis.(X)
 
 
[ 6699 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x