Négy nap feltöltődés az Indián Nyáron, a fenntarthatóság...
Címlap / Ajánló / Négy nap feltöltődés az Indián Nyáron, a fenntarthatóság jegyében

>

Négy nap feltöltődés az Indián Nyáron, a fenntarthatóság jegyében

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Ha szeptember, akkor Indián Nyár. Négy nap a Balaton partján, a feltöltődés jegyében. Meditálj, jógázz, táncolj, hallgass előadásokat és bulizz egyet kora este. 

Mi az Evernessnél komolyan vesszük a környezettudatosságot. Sokan közülünk nem esznek húst, vannak akik vegánok és nem használnak állatokon tesztelt kozmetikumokat, szelektíven gyűjtik a szemetet, biciklivel járnak, igyekeznek minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyni.
Éppen ezért kifejezetten szeretjük azt az évek óta tartó partneri viszonyt, amit az Oszkár Telekocsival alakítottunk ki.

Ha őket választod ahhoz, hogy eljuss az Indián Nyár helyszínére, Balatonakarattyára, csökkented a környezetterhelést. Ha kevesebb az autó, kevesebb a dugó, kevesebb a káros anyagkibocsátás. Nem kell parkolót keresgélned, kisebb településekről is kényelmesen, átszállás nélkül eljutsz a rendezvényre. Már az utazás alatt megkezdődhet a közösségépítés, és sokat spórolhatsz az útiköltséggel is. Az Oszkárral nem fogsz elkésni, időben, kiszámíthatóan utazhatsz - már nem is csak - az ország területén bárhova. Ha még nem próbáltad, utazz az Oszkár Telekocsival az Indián Nyárra, légy környezettudatos, érkezz pontosan és kipihenten, aztán töltődj fel az őszi napsütésben ezen a programokkal teli hosszú hétvégén.


Ha pedig bejutottál a fesztiválra, akkor ott az enni- és innivalókat is a környezettudatosság és fenntarthatóság jegyében fogyaszthatod. Az Indián Nyárra minden poharat, tányért és evőeszközt az ÖkoTermék szállít, amely eszközök 100%-osan lebomló és komposztálható anyagból készülnek. A gyártáshoz pálmalevelet, cukornádat és a polietilén egy olyan természetes alternatíváját használják, melynek készítése csak egy új fermentációs folyamat fejlesztése óta lehetséges.

De ami bemegy az bizony ki is jön. Itt jönnek képbe a komposztvécék. Az Indián Nyáron az EcoToi jóvoltából a mobilvécék új generációja jelenik meg. A valódi alternatívát jelentő alomszék nem büdös és nemcsak, hogy nem terheli a környezetet, de maradéktalanul hasznára is válik. Az ürítés után keletkező, faforgáccsal kevert anyag teljes mértékben komposztálható, szagtalan, vegyszermentes és valóban környezetbarát, ugyanis nem csak a vízöblítésre használt vizet takarítja meg, de az értékes nyersanyag is maradéktalanul felhasználható.


Keress fuvart az Indián Nyárra >>> http://www.oszkar.com/

A fesztivál ideje: 2016. szeptember 15 –18., Balatonakarattya

Csatlakozz az esemény Facebook oldalához>>>

Jegyvásárlás>>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2896 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x