5 szabály, amivel egy távkapcsolatot is harmonikussá tehetsz...
Címlap / Ajánló / 5 szabály, amivel egy távkapcsolatot is harmonikussá tehetsz

>

5 szabály, amivel egy távkapcsolatot is harmonikussá tehetsz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Nem egyszerű élethelyzet, ha hosszabb időt kell távol töltenünk a párunktól legyen ennek az oka munka, tanulás vagy bármi más. Fontos, hogy egy ilyen időszak előtt új szabályokat alkossatok a magatok számára. De vajon mi az, amire mindenképpen figyelnetek kell?  

5 szabály, aminek betartásával akár egy távkapcsolatot is megerősíthetsz:

1. Tudjátok, hogy honnan hova tart a kapcsolatotok
Ha őszintén tisztában vagytok magatokkal és a kapcsolattal az sokat segíthet egy egymástól távol töltött, akár hosszabb periódus átvészelésében is. Gondoljatok arra, hogy ez csak egy időszak, ami nem tart örökké. Ha tudjátok, hogy mit szeretnék és világosak az érzéseitek, akkor az segíthet a nehezebb pillanatokban is.

2. Értsetek egyet a szabályokban

Új helyzet új szabályokat kíván, amiről nem elég, ha te gondolsz valamit. Ne elvárásaid legyenek a másikkal szemben, hanem nyíltan beszéljétek át egymással, hogy hogyan működtessétek a kapcsolatot a távol töltött időszak alatt. Fontos, hogy az alapszabályokban egyet tudjatok érteni.

3. Ne essetek túlzásba

Tudatosítsd magadban, hogy ez egy külön töltött időszak, bármilyen hosszú is legyen. Rengeteg eszköz áll rendelkezésre a kapcsolattartásra, amit fontos is használnod, de ne menj a másik idegeire. Nem biztos, hogy azonnal válaszolni tud és akkor ér rá, amikor te, ezt vedd figyelembe.

4. Ne szigetelődjön el a párosotok
A hétköznapokban is barátok és a saját családotok vesz benneteket körül, ne hagyd, hogy eltűnjenek a párkapcsolatból a külön töltött időszak alatt. Igyekezz bevonni őket is a közös kommunikációba alkalmanként, ne hagyd, hogy a párosotok elszigetelődjön a megszokott környezettől.

5. Ne hagyjátok, hogy pillanatnyi érzések befolyásoljanak

Lesznek nehezebb pillanatok érzelmileg, de ha stabil a kapcsolatotok lesz mibe kapaszkodnotok. Ne hagyd, hogy egy pillanatnyi érzés eluralkodjon rajtad és ne cselekedj meggondolatlanul.

AZ ÉV HOTELE szombati adásában az RTL Klub-on egy fiatal párt ismerhettünk meg, akik idén külön egyetemen folytatják tanulmányaikat, ami úgy érzik, hogy próbára teszi majd a kapcsolatukat és érthetően ezért aggódnak a közös jövőjük miatt. A kényszerű külön költözés előtt azonban még együtt töltöttek egy romantikus hétvégét, hogy megerősítsék a kapcsolatukat, amiben a műsorvezető Pataki Zita pszichológus diplomájának is hasznát vették. Ha kíváncsi vagy, hogyan telt az utolsó közös hétvége és milyenek a héten versenybe induló hotelek, akkor nézd vissza a műsort az RTL Most!-on.


Szavazz és nyerj wellness hétvégét!

Szeptemberben a dél-dunántúli hoteleket teszteljük és választjuk meg a Ti szavazataitokkal a régió legjobb hotelét. Ezen a héten a pár által meglátogatott és tesztelt, Bikácson, illetve Lentiben található hotelekre szavazhatsz szombat délig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és ezzel megnyerheted a két wellness hétvége egyikét abba a hotelbe, amelyikre szavaztál. Ha szerencséd van, a jövő héten Te is ott pihenhetsz. A két hotel, amelyikre szavazhatsz:

Zichy Park Hotel****

A szálloda a szekszárdi dombvidék ölelésében, az egykori Zichy birtokon, 15 hektáros érintetlen természetes környezetben fekszik. A csodálatos, természet adta környezetbe belesimul a vidéki hangulatot és a régi uradalmi épületek patináját felidéző, de a mai igényeket minden szempontból kielégítő épületegyüttes. A hotel ideális helyszín lehet, akár hétvégi pihenésről, családi nyaralásról, wellness hétvégéről, céges rendezvényről, konferenciáról, outdoor tréningről vagy akár esküvőről legyen szó. További információ >>> 


Thermal Hotel Balance****

Ez az új szálloda Lenti nyugati részén található, 140 km-re Graztól és 9 km-re a szlovén határtól. A szállodából egy fedett átjárón keresztül közvetlenül lehet átjutni a Lenti Termálfürdőbe, ahol 4600 m2-en 7 különböző medencét próbálhatunk ki. A hotelből csupán néhány perces sétával elérhetjük a városközpontot vagy felfedezhetjük a környéket Magyarország leghosszabb Erdei Kisvasútjának segítségével. További információ >>>


Szombat délig még szavazhatsz a www.facebook.com/azevhotele oldalon arra, hogy melyik szálloda legyen A HÓNAP HOTELE és így indulhasson AZ ÉV HOTELE címért. Ha voksolsz, megnyerheted két wellness hétvégénk egyikét is abba a szállodába, amelyikre szavaztál.

Ezen a héten ismét szombaton folytatódik AZ ÉV HOTELE szavazás

A vasárnapi Survivor Maraton miatt ismét szombaton folytatódik, ezúttal 11:45-kor, a hotelek tesztelése az utazók szemszögéből az RTL Klub-on AZ ÉV HOTELE című műsorban, amiben ismét két hotelt mutatunk meg Nektek a Dél-Dunántúlról: először a siklósi Hotel Castellot, majd Simontornyán a Fried Kastélyszállót. Erre a két hotelre szavazhatsz majd Te is e hét szombattól, az adás kezdetétől jövő hét szombat délig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és ismét megnyerheted a két wellness hétvége egyikét abba hotelbe, amelyikre szavaztál.


Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.


AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!


A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

Tippek utazáshoz:

Utazzitthon.hu tipp:
Ha SZÉP Kártyával fizetsz, figyelj arra, hogy az előleg befizetési határidő lejárta előtt min. 4–5 nappal utalj, mivel ebben az esetben az átutalási idő hosszabb! 

Suzuki tipp: A biztonsági öv életet menthet! Indulás előtt mindig győződj meg róla, hogy saját és utastársaid öve is be legyen kapcsolva. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 1800 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x